Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras are probleme de sănătate. Fosta gimnastă este internată în spital

Ana Porgras are probleme de sănătate. Fosta gimnastă este internată în spital

GALERIE FOTO (2)

Ana Porgras și-a îngrijorat fanii din mediul online, după ce le-a dezvăluit că este internată în spital. Fosta gimnastă se confruntă cu probleme de sănătate, iar cadrele medicale se pare că i-au interzis să consume alimente în aceste zile. Mesajul ei recent i-a alarmat pe cei care o urmăresc cu mult interes pe Instagram.

Ana Porgras a renunțat la gimnastică și și-a urmat una dintre cele mai mari pasiuni

Ana Porgras s-a afirmat în țara noastră pentru cariera sa sportivă deosebită, dar și pentru ambiția de care a dat dovadă. A dus numele României pe cele mai importante podiumuri din lume, însă la un moment dat a decis că cea mai bună alegere pentru ea este să renunțe la această activitate.

Cu veniturile din anii de activitate sportivă și-a asigurat o viață minunată, de care s-a bucurat pe deplin în anii ce au urmat după retragerea din gimnastică. S-a relaxat, s-a distrat pe deplin, însă ulterior a realizat că-și pierduse scopul în viață.

S-a întors astfel la o pasiune mai veche de-a sa, manichiura. Inițial a făcut un curs de plăcere pentru ea, apoi și-a dorit să-și împărtășească priceperea și cu cei din jur. Ocupația aceasta îi aduce multă satisfacție, iar Ana este foarte mândră că și-a ascultat inima.

„Când eram în lotul de gimnastică, eram preocupată de unghii, aveam tot felul de ustensile. După ce am renunțat la gimnastică, câțiva ani nu am făcut nimic, mă distram și mă relaxam. Mi-am cumpărat un apartament, o mașină, aveam ce îmi trebuia, plus rentă viageră oferită sportivilor de performanță. După câțiva ani, am început să mă simt inutilă, eram dezorientată, nu știam în ce direcție să o iau. Mă gândeam ce-mi place să fac. Am făcut un curs de manichiură, inițial pentru mine. Apoi am făcut un curs de perfecționare. Acum mă ocup cu asta de plăcere”, a declarat Ana Porgras pentru revista VIVA!

Ana Porgras are probleme de sănătate. Fosta gimnastă este internată în spital

După participarea la „Survivor România”, Ana Porgras a devenit o figură foarte populară în mediul online. Are o comunitate foarte strânsă pe Instagram, iar ea împărtășește în fiecare zi întâmplările sale din viața de zi cu zi.

Ultima sa postare a fost una îngrijorătoare însă, deoarece s-a filmat de pe patul de spital, cu branula în mână. Fosta gimnastă a mărturisit că este în atenția medicilor de două zile și că i-a fost interzis să mănânce.

Până în acest moment, Ana nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, însă probabil va reveni cu clarificări la momentul potrivit.

„Vă pupicesc. Deci am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot…Nu am mâncat pentru că nu am voie( explicație pentru hateri) nu pentru că nu îmi dau oamenii”, a explicat Ana Porgras pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: