Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Piersic, fiul cel mic al lui Florin Piersic trăiește la Viena. Uite ce nepoți frumoși i-a dăruit celebrului actor

Daniel Piersic, fiul cel mic al lui Florin Piersic trăiește la Viena. Uite ce nepoți frumoși i-a dăruit celebrului actor

GALERIE FOTO (6) Daniel Piersic, fiul cel mic al lui Florin Piersic trăiește la Viena

Daniel Piersic, fiul cel mic al lui Florin Piersic trăiește la Viena. Toată lumea îl cunoaște pe Florin Piersic Jr,fiul cel mare al lui Florin Piersic, dar puțini sunt cei care știu cum arată Daniel, băiatul cel mic al actorului. Acesta locuiește în Viena și i-a dăruit lui Florin Piersic doi nepoți minunați. Cum arată aceștia?

Daniel Piersic, fiul cel mic al lui Florin Piersic trăiește la Viena. Uite ce nepoți frumoși i-a dăruit celebrului actor

Florin Piersic și Ana Szeles au format un cuplu în urmă cu câțiva ani. Rodul iubirii lor a fost Daniel, în vârstă de 45 de ani. Fiul cel mic al lui Florin Piersic a părăsit România și s-a mutat în Viena. Acesta a preferat să nu-i calce pe urme tatălui și a devenit economist. În prezent, este expert în comerț exterior și relații internațioale, având o carieră de succe în Austria. Daniel a plecat cu mama sa în Ungaria, după ce aceasta s-a despărțit de marele actor. Daniel are o familie minunată și s-a căsătorit cu o actriță de origine maghiară și au doi fii împreună, Mark Cristian, 12 ani și cel mic are 9 ani. Nepoții din partea lui Daniel, cât și din partea lui Florin sunt bucuria cea mai mare a celebrului actor.

Deși a părăsit România la o vârstă fragedă, Daniel păstrează legătura cu foștii săi colegi de clasă, de la liceul George Coșbuc, secția germană.”Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj.

E ca și cum m-aș întoarce acasă aici. Acum locu iesc la Viena. Și cumva acum, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceaum des în România”, a spus într-un interviu Daniel, fiul aproape neștiut al lui Florin Piersic.

Anna Szeles, despre viața alături de Florin Piersic

Szeles și Piersic formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori. Anna Szeles a povestit în urmă cu ceva timp că s-a angajat la un teatru din localitatea ardeleană. ”L-am cunoscut pe Florin Piersic în timpul filmărilor la «Vârsta dragostei» La probele pentru filmări, de fapt. El n-a jucat până la urmă. Nu a luat rolul, ci un alt actor.

Dar atunci nu ne-am băgat în seamă. (râde) Au trecut câțiva ani până ce am filmat împreună de-adevăratelea. Apoi, după ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București.

Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici”, a spus fosta sotie a lui Florin Piersic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: