Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, declarații emoționante despre prietenia cu Florin Piersic. Actorul i-a fost alături în momentele dificile

Dan Negru, declarații emoționante despre prietenia cu Florin Piersic. Actorul i-a fost alături în momentele dificile

Dan Negru și Florin Piersic sunt legați de o frumoasă prietenie, bazată pe sentimente sincere și un respect deosebit. Cei doi au filmat luna aceasta un moment deosebit pentru ediția de Crăciun difuzată la Antena 1, iar destinația a fost una neașteptată: Dubaiul. După ce s-au întors din călătorie, prezentatorul de televiziune a făcut câteva declarații despre relația dintre el și maestru, dar și despre felul în care percepe pe actor.

Atunci când vine vorba de Florin Piersic, Dan Negru știe cu certitudine un lucru: oamenii îl iubesc și îi urmăresc cu interes fiecare apariție. Este convins că materialele realizate alături de marele maestru sunt așteptate cu mult entuziasm de oameni, tocmai de aceea încercă cu fiecare ocazie să-l aducă în fața spectatorilor.

„Cred că Florin e cel mai popular actor român din toate timpurile și cred că poveștile lui sunt gustate de toate generaţiile, ca și Crăciunul. Acu niște ani am început tradiția Crăciunului cu Florin. Anul trecut, am propus din nou proiectul unei televiziuni generaliste, dar l-a refuzat, așa că m-am dus cu el la o televiziune de știri, cu un public mai mic. În seara de Ajun, televiziunea mai mică a bătut în audienţă televiziunea mai mare cu interviul meu cu Florin. Asta înseamnă brandul Piersic în România.”, a relatat Dan Negru pentru VIVA!.

Dan Negru, declarații emoționante despre prietenia cu Florin Piersic. Actorul i-a fost alături în momentele dificile

Atunci când a fost rugat să-l descrie pe maestrul Piersic în câteva cuvinte, Dan Negru l-a descris drept o fire veșnic tânără, mereu plină de energie. Actorul își va sărbători curând cea de-a 86 -a aniversare, însă timpul nu pare că și-a pus amprenta asupra sa. Reușește în continuare să împartă zâmbete pretutindeni, iar oamenii îl iubesc pentru acest lucru.

Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că Florin Piersic nu i-a fost doar coleg pe plan profesional, ci și un prieten foarte bun. L-a ajutat să treacă peste cel mai dificil moment din viața sa, moartea tatălui său, iar acest gest plin de iubire i-a legat și mai mult.

„Un puşti de 25 de ani. N-are nicio legătură cu vârsta din buletin, și asta e cea mai frumosă lecţie pe care mi-a dat-o Florin în anii ăștia. Că ceasul măsoară ceva ce nu există: timpul. Am trecut printr-o perioadă grea când tata s-a stins de cancer și, în perioada aceea, când ştiam ca nu mai e nimic de făcut, Florin mă suna în fiecare dimineață să mă întrebe cum e tata. Asta spune multe despre el ca om…”, a mai adăugat Dan Negru pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: