Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Dialog halucinant la metrou între două femei: „Eu am renunțat să mai fiu babă”

Dialog halucinant la metrou între două femei: „Eu am renunțat să mai fiu babă”

GALERIE FOTO (2) Dialog halucinant la metrou între două femei

Dialog halucinant la metrou între două femei. În trasporturile în comun pot avea loc situații de neuitat. Este și cazul a două femei, de 80 de ani, respectiv 60 de ani. Discuția celor două le-a atras atenția celor din jur, iar ulterior conversația a ajuns virală în mediul online.

Dialog halucinant la metrou între două femei: „Eu am renunțat să mai fiu babă”

Persoanele în vârstă sunt obișnuite ca tinerii să îi ajute sau să le ofere locul lor în mijloacele de transport. Dar nu este un lucru obligatoriu, ci ține de educația fiecăruia. Sau nu. Este și cazul a două femei, a cărei discuție a ajuns virală în mediul online. O femeie în vârstă de 80 de ani și alta de 60 de ani se aflau în metrou, că cea dintâi îi adresează o întrebare șocantă celei de-a doua. De menționat este faptul că cele două femei stăteau în picioare, iar femeia în vârstă de 60 de ani se uita insistent la o tânără care stătea jos. Femeia în vârstă de 80 de ani a observat acest lucru și a decis să o pună la punct pe aceasta.

Un martor la discuția celor două a postat pe rețelele de socializare întreaga situație, uimindu-i pe internauți. „Ce tot te strâmbi așa că s-a așezat fata asta și tu stai în picioare? O fi fost la școală, s-o fi culcat târziu, e obosită. Tu cari toată ziua doi morcovi de la piață și te culci odată cu găinile și acum ai tupeul să faci pe nerespectata. Auzi, știi ceva? Eu am renunțat să mai fiu babă!“, au cuvintele pe care femeia în vârstă i le-a adresat celei de 60 de ani.

Postarea devenita virala

Postarea a strâns peste cinci mii de aprecieri și a fost distribuită de peste 500 de persoane. De asemenea, internauții au lăudat gestul femeii mai în vârstă, iar unii dintre ei sunt de părere că aceasta are dreptate. „Felicitări, e adevărat ca și tineretul, de multe ori e mai obosit și mai bolnav!”, „Bravooo Buni…..bravooo……”,”Faină, ințelapta doamnă!🤩🤗„, au fost doar câteva dintre comentariile postate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: