Redactia.ro
Home » Monden » Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce relație are cu Andreea Marin și Lavinia Pârva. Tânărul actor este apropiat și de sora sa, Violeta

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce relație are cu Andreea Marin și Lavinia Pârva. Tânărul actor este apropiat și de sora sa, Violeta

GALERIE FOTO (2)

Radu Ștefan Bănică este o figură tot mai prezentă în lumea publică din țara noastră, așadar curiozitățile despre viața lui personală nu au întârziat să apară. Este cunoscut deja că tânărul are o legătură puternică cu tatăl său, Ștefan Bănică Jr., dar recent a vorbit despre relația lui cu Andreea Marin și Lavinia Pârva.

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce relație are cu Andreea Marin și Lavinia Pârva

Radu Ștefan Bănică s-a remarcat în ultimii ani pentru activitatea sa artistică, fiind un tânăr deosebit de talentat și deosebit. Student în cadrul Universității Naţionale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, a reușit să fie admis printre primii la specializarea sa. S-a implicat apoi în diverse proiecte, printre care și emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde a fost foarte apreciat de public.

Fiind primul născut al lui Ștefan Bănică Jr., Radu a fost încă de la o vârstă foarte fragedă în atenția publicului. A preferat însă să fie o figură modestă în perioada adolescenței și să se concentreze pe studiile sale, fiind îndrumat de tatăl său să se remarce pentru propriile eforturi și să câștige pe cont propriu admirația oamenilor.

Tânărul a făcut întocmai, iar acum a început să-li construiască propriul nume în industria artistică. Se implică în tot mai multe proiecte, iar în viitor cu siguranță va oferi multe surprize plăcute celor care-l admiră și-l urmăresc.

Este deja un lucru cunoscut că Radu Ștefan Bănică are o relație foarte apropiată cu părinții săi, însă mereu a existat o curiozitate în ceea ce privește legătura dintre acesta și partenerele tatălui său. Actorul a abordat recent acest subiect într-un interviu, mărturisind că atât Andreea Marin, cât și Lavinia Pîrva, îi sunt foarte dragi.

„A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea. […] Foarte bine mă înțeleg cu Lavinia. Mereu am avut o relație de prietenie.”, a declarat Radu Ștefan Bănică în cadrul unui interviu acordat recent.

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Violeta, sora sa mai mică

Radu Ștefan Bănică a mărturisit că are o legătură deosebită și cu sora sa, Violeta. Între ei există o diferență de vârstă de 6 ani, însă în ultima perioadă au început să fie mai apropiați și să-și facă confesiuni personale. Pe lângă legătura de sânge pe care o au, acum sunt uniți și de preocupările comune, specifice perioadei de vârstă pe care o traversează.

„Avem o relație foarte bună. Mai ales acum, că a crescut. Are 14 ani, ieșim în oraș, bem o cafea, o limonadă, bârfim. Începe să fie relația aia frumoasă și sunt foarte recunoscător. Nu-mi vine să cred că trece timpul așa. Am fost de mici apropiați, dar acum relația noastră se transformă, avem alte discuții, mai mature. Vorbim despre ce băieți îi plac, despre ce fete îmi plac mie, adică suntem niște aliați, pot spune.”, a mărturisit tânărul actor pentru aceeași sursă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: