Redactia.ro
Home » Homepage » FOTO Reacţia sarcastică a purtătoarei de cuvânt a Ministerului rus de Externe la adresa lui Macron şi Zelenski: „Acum înţeleg de ce are Putin o masă aşa lungă”

FOTO Reacţia sarcastică a purtătoarei de cuvânt a Ministerului rus de Externe la adresa lui Macron şi Zelenski: „Acum înţeleg de ce are Putin o masă aşa lungă”

GALERIE FOTO (3)

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova  a criticat în mod sarcastic, pe rețelele sociale, o fotografie ce îl surprindea pe  Volodimir Zelenski şi Emmanuel Macron, la întâlnirea lor în Ucraina. Iată ce observație a făcut aceasta!

Cum a reacționat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe la o poză cu Volodimir Zelenski şi Emmanuel Macron

Maria Zaharova este o figură importantă în Rusia, aceasta fiind purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe. Aceasta și-a exprimat satira la adresa președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski regăsit la aceeași masă cu președintele Franței, Emmanuel Macron, potrivit „adevarul.ro”.

Postarea din mediul online a purtătoarei de cuvânt a Ministerului rus de Externe

„Acum înţeleg de ce Putin are o masă aşa lungă”, a scris purtătoarea de cuvânt, pe Facebook, postând  o fotografie în care cei doi lideri de stat se îmbrăţişează.

Sursa foto: Facebook: maria.zakharova

Când președintele Franței, Emmanuel Macron s-a deplasat la Kremlin în luna februarie, pentru a încerca șă detensioneze situaţia din Ucraina, a existat un detaliu ce a pus internauții pe gânduri. Faptul că preşedintele rus Vladimir Putin a preferat să poarte discuţiile de la o masă lungă cu președintele Franței Emmanuel Macron. Exact la aceeaşi masă președintele Rusiei a purtat discuţii şi cu oficialii ruşi, stârnind amuzamentul internauţilor. Aceștia au creat meme-uri și desene animate ce au făcut înconjurul internetului și nici televiziunea de stat nu a fost dezinteresată, acordându-le atenție din plin, difuzând mai multe glume la adresa lui Macron.

Sursa foto: adevarul.ro

La postarea de pe Facebook a Mariei Zaharova nu au întârziat să apară reacții și a adunat zeci de comentarii controversate, iar purtătoarea de cuvânt s-a asigurat că le răspunde acestora.

Ce spunea Zaharova în ziua izbucnirii războiului dintre Rusia și Ucraina

Pe data de 24 februarie, ziua care a marcat începutul conflictului armat dintre Rusia și Ucraina, la decizia presedintelui rus, Vladimir Putin, Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externea a remarcat faptul că operațiunea specială a Rusiei pe teritoriul Ucrainei nu reprezenta un început de război, relata „see.news”.

„Acesta nu este un început de război. Previne o confruntare militară globală și pune capăt războiului care a avut loc în Donbas.”, a spus purtătorul de cuvânt a MAE rus.

„Războiul a fost purtat pe diferite fronturi: am experimentat presiunea sancțiunilor și pe frontul informațional am văzut niște falsuri monstruoase împotriva noastră despre care nu se pot citi în niciun manual.”, a adăugat Zakharova. „De asemenea, a existat un război psihologic – s-au făcut încercări de a ne pune oamenii și elita unul împotriva celuilalt și așa mai departe.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: