Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » FOTO Imagini rare! Un bărbat din Timiș și-a spălat calul la o spălătorie auto

FOTO Imagini rare! Un bărbat din Timiș și-a spălat calul la o spălătorie auto

GALERIE FOTO (3)

Un bărbat din Timiș a hotărât că este timpul ca „animalul său de companie” să facă o „băiță”, dar nu oricum. Iată imagini cum mai rar ne este dat să vedem!

Un bărbat din Timiș și-a spălat calul la o spălătorie auto

Un bărbat din localitatea Sânnicolau Mare, din județul Timiș, a devenit viral după ce și-a dus calul la o spălătorie auto pentru a-i face o baie bine meritată. Acesta a fost deliciul internauților.

Bărbatul din Timiș și-a spălat calul în văzul tuturor, la o spălătorie de pe lângă gară. Momentul a fost rapid filmat și postat pe rețelele sociale. Putem spune că a fost o idee perfectă pentru a-și răcori calul în aceste zile toride de vară.

În imaginile postate pe rețelele sociale se poate vedea cum calul așteaptă cuminte ca procesul de spălare să fie finalizat. Bărbatul și-a spălat calul în aceeași manieră în care sunt spălate autovehiculele, folosind un pistol cu apă sub presiune.

Sursa foto: Facebook/Sânnicolau Mare anunţuri şi servicii

Un bărbat din Gorj a intrat alături de calul său în piscină

Un alt caz inedit este regăsit în județul Gorj. În acest caz, stăpânul este foarte apropiat de calul său, iar din pricina zilelor caniculare a hotărât că atât el, cât și animalul său trebuie să facă o baie bine meritată, dar nu oricum, ci în piscină. Zis și făcut! Bărbatul a plasat piscina gonflabilă în mijlocul curții și a intrat alături de calul său în piscina care i-a răcorit.

Imaginile cu aceștia au ajuns virale imediat, iar internauții s-au amuzat copios și s-au bucurat de drăgălășenia calului.

 

gorjonline.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: