Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit un turist ajuns pe Transfăgărășan. „Să mai mâncați în România…”

Ce a pățit un turist ajuns pe Transfăgărășan. „Să mai mâncați în România…”

GALERIE FOTO (2) Ce a pățit un turist ajuns pe Transfăgărășan. „Să mai mâncați în România...”

Un turist care a mâncat la un local de pe Transfăgărășan s-a oripilat de nota de plată. Iată ce și-a comandat de mâncare și ce anume l-a scos din sărite, așa cum a spus singur într-un clip publicat în mediul online.

Un turist care a mâncat la un local de pe Transfăgărășan s-a oripilat de nota de plată. „Să mai mâncați în România…”

În ultima vreme, au apărut tot felul de materiale legate de prețurile crescute, în special în diverse locuri de pe litoralul românesc. Se pare că nu numai acolo se întâmplă asta. Cel puțin, un turist ajuns pe Transfăgărășan a avut parte de o surpriză neplăcută, în opinia lui, după ce a mâncat la un restaurant din zona Bâlea Lac. Omul și-a comandat mai multe produse: o apă plată la 500 ml, o chiflă, un suc, un sos, două porții de cartofi prăjiți și patru mici. Total: 88 de lei.

Ce l-a deranjat pe turist ar fi prețul apei (10 lei) și al celor două porții de cartofi prăjiți (o porție de 200 de g a costat 15 lei, deci 30 de lei ambele porții), așa cum reiese din poza făcută după nota lui de plată.

„Uitați și voi cât costă o apă și o porție de cartofi pe Transfăgărășani! Să mai mâncați în România”, a spus bărbatul, pe TikTok, conform Cancan.ro.

Sigur că sunt persoane care consideră că acest preț plătit pentru produsele comandat nu este chiar atât de mare, dar fiecare știe exact ce buget are atunci când pleacă în vacanță sau într-o simplă drumeție la munte sau la mare. În mod normal, prețurile sunt puțin mai mari atunci când vorbim de un punct turistic mai cunoscut. Mulți le recomandă turiștilor să întrebe exact prețurile sau să ceară un meniu, acolo unde se poate, înainte să facă o comandă.

Notă de plată fabuloasă pe Transfăgărășan
Sursa foto: TikTok
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: