Redactia.ro
Home » Știri » Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu, a plecat cu noua iubită în Ibiza. Cine e tânăra care îl face să uite de trecut

Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu, a plecat cu noua iubită în Ibiza. Cine e tânăra care îl face să uite de trecut

GALERIE FOTO (2) Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu, a plecat cu noua iubită în Ibiza. Cine e tânăra care îl face să uite de trecut

Florin Stamin și Raluca Bădulescu s-au separat, dar viața fiecăruia merge mai departe. Ambii sunt deja în alte relații și în destinații de vis. Florin Stamin ar fi plecat în Ibiza cu noua iubită, de exemplu.

Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu, a plecat cu noua iubită în Ibiza. Cine e tânăra care îl face să uite de trecut

„Viața te duce pe drumuri diferite”, spunea Raluca Bădulescu când a venit vorba de despărțirea de Florin Stamin. Pe Florin Stamin, viața l-a dus acum în Ibiza, acolo unde ar fi cu noua iubită, conform Cancan. Numele ei este Irina Irimia, ar proveni dintr-un sat din Bacău și este antreprenoare. Tânăra deține un magazin care vinde șosete de damă premium, a relatat sursa menționată.

Florin Stamin și-a expus deja iubita în mediul online, mai exact, într-o fotografie pe Instagram. El apare alături de cea care i-ar fi iubită, în mașină, iar tânăra îi ține o mână pe după gât și transmite sugestiv un sărut în aer.

Cine e noul iubit al Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu a declarat și ea că e din nou îndrăgostită, după ani la rând în care l-a iubit pe Florin Stamin.

„E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită”, a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

Potrivit sursei citate, pe iubitul ei îl cheamă Rareș, are 26 de ani și a absolvit Medicina – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Diferența dintre ei, așadar, este de 21 de ani. Ca idee, fiul Ralucăi Bădulescu a dat anul acesta Bacalaureatul. Oricum ar fi, Raluca Bădulescu susține că a rămas prietenă bună cu Florin Stamin, „cei mai buni prieteni din lume”.

„Suntem prieteni și vom fi pentru totdeauna. Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat”, a spus Raluca Bădulescu potrivit Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: