Redactia.ro
Home » Știri » Reacția fenomen a lui David Popovici după ce a cucerit altă medalie de aur: „Sunt unul dintre rechini”

Reacția fenomen a lui David Popovici după ce a cucerit altă medalie de aur: „Sunt unul dintre rechini”

România are cu ce se mândri! Luni, David Popovici a devenit campion european și la proba de 200 de metri liber, proba lui preferată. Tânărul de doar 17 ani și-a învins adversarii din finală și a stabilit un nou record mondial al juniorilor. Tânărul a spus că este unul dintre rechini și că este mulțumit de prestația sa din competiția de luni. Iată care a fost reacția fenomen a lui David Popovici după ce a cucerit medalia de aur și în proba de 200 de metri liber.

Reacția fenomen a lui David Popovici după ce a cucerit medalia de aur și în proba de 200 de metri liber

„Am avut un timp foarte bun, ce voiam sub 1:43, nu mi-am propus un timp pentru această cursă. Am obținut ce voiam, am avut o cursă foarte bună. Pentru 50 sunt un pic prea slăbuț. Mai durează puțin până să ajung și la 50 de metri, acolo e un sprint continuu, e altfel. Sunt unul dintre rechini acum”, a declarat el la TVR.
Tânărul de 17 ani a demonstrat că nu are limite și că sacrificiile făcute până în acest moment au meritat. „Skinny Legend”, așa cum s-a autointitulat după cursa de sâmbătă, a câștigat aurul și a stabilit un nou record mondial.

Ce spun adversarii lui David Popovici despre acesta

Și alți adversari au vorbit despre ce înseamnă fenomenul David Popovici. Adam Peaty a susținut că băiatul este extrem de matur pentru vârsta sa, iar Jakub Majeski a subliniat că toți înotătorii sunt mai lenți după Jocurile Olimpice, cu excepția lui Popovici.
„David este extrem de matur pentru vârsta sa și a arătat cât de important este să nu-ți pui limite, indiferent de vârstă. De-abia aștept să văd unde se poate duce”, a mărturisit Adam Peaty, înotător englez, potrivit playtech.ro.
„După Jocurile Olimpice toți înotătorii sunt mai lenți, bine cu excepția lui Popovici…”, a spus Jakub Majeski, medaliat cu bronz la 100 metri fluture, potrivit playtech.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: