Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 5 decembrie 2019. O zodie își va întemeia o familie

Horoscop 5 decembrie 2019. O zodie își va întemeia o familie

Horoscop 5 decembrie 2019. O zodie își va întemeia o familie

Horoscop 5 decembrie 2019. O zodie își va întemeia o familie.

Citeste horoscopul zilei de 5 decembrie și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec –Horoscop 5 decembrie 2019

O să aflai veşti bune de la cei care vor să lucraţi împreună, poate te invită la o colaborare care ți-ar suplimenta veniturile. O întâlnire care îți poate readuce omul iubit şi să mergei mai departe cu relaţia de cuplu.

Taur

O să cheltui poate, ceva mai mult decât era de aşteptat. Se pare c-o să le facei o vizită celor dragi, precumrude sau prieteni.

Gemeni

Se poate să te întalnești cu cineva care o să îți atragă atenţia prin acel ceva, al lui, pus deoparte şi o să vrei să-l cunoaşti mai îndeaproape pe acest om. E posibil să reapară cineva care încă mai are ceva de spus.

Rac

Se poate să pui umărul la un eveniment de familie şi să îți placă atmosfera, să revezi oameni pe care nu i-ai mai văzut cine ştie de când şi să fie o bucurie.

Leu

O să ajungi, în sfârşit, la un spectacol sau la o destinaţie de vacanţă care ți-ar umple un gol sufletesc. Invitaţiile curg, tot ce contează este să ai timp s-aveţi că să ajungi măcar la câteva dintre ele.

Fecioară -Horoscop 5 decembrie 2019

O să te caute cineva din străinătate să petreceţi, o zi, două împreună şi dacă o să găsiţi un timp comun acest lucru o să se întâmple. Iubirile înfloresc, poate fi ceva nou la orizont pentru cei singuri.

Balanță

E o ceremonie pe care nu ai vrea să o ratezi şi o să te re-conectezi la spiritul de grup. Se poate să te trezești cu un musafir de la drum lung şi să fie o surpriză plăcută.

Scorpion

Poate te va acroşa cineva în vederea unei combinaţii parteneriale pe termen scurt şi dacă o să meargă bine o să prelungești contractul. Poate o să intri la cheltuială deoarece te gândești să pleci într-o vacanță.

Săgetător

Sfera sentimentală e activă şi într-un astfel de moment poate să apară dragostea mult visată, fii pe faza. Întâlniri la care nu te-ai aşteptat, sunt oameni care simt ceva pentru tine şi vor avea ocazia să îți spună ce-şi doresc de la tine şi o să îți spui şi tu punctul de vedere.

Capricorn -Horoscop 5 decembrie 2019

Te vei gândi la posibilitatea de a-ți întemeia o familie, dar iei în calcul și greutățile ce vor veni o dată cu aceasta. Oare ești dispus să faci anumite compromisuri?

Vărsător

Poate va trebui să-ți duci maşină în service după ce te întoarci de la un drum lung. Să nu îți pierzi speranţa că o să fii şi tu fericit cineva va apărea în viața ta fără nicio îndoială.

Pești-Horoscop 5 decembrie 2019

O rudă apropiată vrea să recupereze un timp pierdut şi să ieşiţi pe undeva sau să va vedeţi la tine sau la ea acasă. E un eveniment care-o să te pună la cheltuiala, însă e vorba despre cineva apropiat, poate chiar din familie, așa că o sa fie cu drag.

Citeste si:Viorica Dăncilă a renunțat la coc. Schimbare de look pentru fostul premier

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: