Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă a renunțat la coc. Schimbare de look pentru fostul premier

Viorica Dăncilă a renunțat la coc. Schimbare de look pentru fostul premier

GALERIE FOTO (3) Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost o apariție de senzație la ședința CEx al PSD de marți. Fostul premier a renunțat la cocul pe care l-a avut în fiecare zi din ultimele luni și a optat pentru o coafură mult mai lejeră: coada de cal.

Aceasta pare foarte relaxată după ce a pierdut cele două funcții înalte. Înainte de apariția e la ședința PSD despre care vorbește toată lumea, fostul premier și lider PSD a fost la cumpărături într-un  supermarket in Ploiești.

Ce face Viorica Dăncilă, de când nu mai are job

Viorica Dăncilă, a fost surprinsă în ziua de 1 decembrie în timp ce își făcea cumpărăturile la un supermarket din Ploiești. Imaginea a fost făcută publică de un ploieștean, care a postat fotografia pe Facebook, informează Prahova Online. Fotografia a strâns zeci de reacții, iar printre comentarii s-au regăsit și aprecieri de genul „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”.

Cel mai probabil, conform publicației locale, fostul premier a venit să-și viziteze tatăl, care locuiește într-un cartier din Ploiești. A acceptat, de asemenea, să se pozeze cu diverse persoane aflate întâmplător în magazin și care au vrut să se fotografieze cu ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: