Redactia.ro
Home » Știri » Reacția Vioricăi Dăncilă după demisia de la conducerea PSD

Reacția Vioricăi Dăncilă după demisia de la conducerea PSD

Viorica Dancila

Reacția Vioricăi Dăncilă . Dăncilă a declarat că ea și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD, fiind un act unilateral. Aceasta a precizat că a făcut tot ce a putut la alegerile prezidențiale și că este bucuroasă că partidul a obținut un asemenea scor.

Reacția Vioricăi Dăncilă după demisia de la conducerea PSD

Potrivit Digi24, fosta președintă al partidului PSD, Viorica Dăncilă a declarat că ea și-a depus demisia din funcția de preșdinte al PSD, fiind un act unilateral.

Eu mi-am depus demisia. A fost un act unilateral. Au vorbit fiecare dintre colegi. Unii au considerat că e necesar schimbarea conducerii partidului. Am considerat că sunt un președinte responsabil care vrea să iasă pe ușa din față și acest lucru trebuie realizat”, a precizat Dăncilă.

Întrebată dacă regretă că a candidat la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a spus că nu regretă absolut nimic.

Am făcut tot ceea ce am putut. Nu îmi pare rău de acest lucru. Eu cred că trebuie să luăm în calcul și condițiile în care am candidat. Să luăm în considerare că în 2014 niciunul nu era în funcție. Mă bucur că PSD a obținut totuși voturile pe care le-a obținut în 2016„, a mai spus Viorica Dăncilă.

Marcel Ciolacu, președinte interiamr al PSD

După ședința CEx, care a durat șase ore, s-a hotărât ca Marcel Ciolacu să fie președinte interimar al PSD. Singurul care nu a demisionat a fost Eugen Teodorovici, a cărui funcție d epreședinte executiv nu mai există, după dizolvarea Biroului Permanent. Paul Stănescu va fi interimar secretar general.

Șapte vicepreședinți din cei 16 au demisionat. Este vorba despre Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Carmen Dan și Roxana Mînzatu. De asemenea, a demisionat și Gabriel Mutu.

Primarul Capitalei ar fi ieșit din sala plângând, în urma unei dispute cu Marian Oprișan. Acesta i-ar fi reproșat că e „manevristă, cu manevre securiste” și că trage partidul în jos pentru că îl susține pe viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Citeste si:Marcel Ciolacu, noul președinte interimar al PSD: „S-a încheiat epoca în care partidul era condus de un tătuc”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini