Redactia.ro
Home » Știri » Ea este fiica de suflet a Reginei Elisabeta a II-a. A fost văzută cu ochii în lacrimi FOTO

Ea este fiica de suflet a Reginei Elisabeta a II-a. A fost văzută cu ochii în lacrimi FOTO

GALERIE FOTO (2)

La o slujbă pentru soacra sa lângă Balmoral, contesa de Wessex a fost văzută cu ochii în lacrimi în timp ce îngenunchea pentru a admira omagiile, ceea ce arată profunzimea relației lor, care a progresat până în punctul în care se spune că era tratată de regină ca o „a doua fiică”. Iată detaliile!

Ea este fiica de suflet a Reginei Elisabeta a II-a

Regina a avut grijă de Sophie în 2005, după ce mama ei, Mary Rhys-Jones, în vârstă de 77 de ani, a murit de cancer la stomac. Întrucât casa prințului Edward și a Sophiei, Bagshot Park, se află la doar o scurtă distanță de Windsor, aceasta a însemnat că fiul cel mic al reginei și familia sa să o viziteze în mod regulat.

Plimbarea câinilor împreună era una dintre distracțiile preferate ale celor doi. De asemenea, cei doi împărtășeau dragostea pentru istoria militară, petrecând ore întregi studiind documente vechi în Arhivele Regale din Windsor, unde Sophie și soacra ei se îndeletniceau cu hobby-ul lor comun, cercetarea istoriei militare.

Chiar dacă nu a putut să o vadă pe regină în persoană, contesa de Wessex avea întotdeauna grijă să o sune pe „mama sa” în fiecare zi  și a fost prima care a vorbit despre moartea prințului Philip.

Alături de Kate, Prințesa de Wales și Prințesa Anne, Sophie este doar una dintre puținele femei din Familia Regală de rang înalt care vor conduce Coroana în următoarea sa eră.

Sophie și Edward vor primi noi titluri

Sophie, Contesa de Wessex, este acum în linie pentru a fi ridicată la rangul de Ducesă de Edinburgh, dacă soțul ei, Prințul Edward, va prelua, așa cum se anticipează, titlul de Duce de Edinburgh al răposatului său tată.

Această ridicare a statutului regal pentru Sophie, în vârstă de 57 de ani, ar putea fi considerată un omagiu emoționant pentru nora regretatei regine, care o numea cu dragoste „mama”.

Trecerea titlului de Ducesă de Edinburgh al reginei Elisabeta a II-a către Sophie i-ar oferi acesteia un rol de prim-plan, fiind una dintre cele mai puține persoane din familia regală care lucrează, în condițiile în care regele Charles începe să reducă din efectivul monarhiei.

Prințul Philip spusese că dorește ca fiul său cel mic să preia titlul atunci când va fi momentul potrivit, iar fiul său cel mare, pe atunci Prințul Charles, se crede că ar fi fost de acord.

Cu toate acestea, unii au crezut că acesta s-a răzgândit în această privință după moartea tatălui său – dar, mai nou, experții cred că Prințul Edward va obține titlul de Duce de Edinburgh, relatează Telegraph.

Dacă se va merge mai departe, această mutare ar reprezenta o legătură emoționantă și de durată între regretata regină și nora ei mult iubită, Sophie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: