Redactia.ro
Home » Știri » Celebrități și vedete care s-au întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a. Angelina Jolie, David Beckham și Marilyn Monroe i-au strâns mâna Reginei

Celebrități și vedete care s-au întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a. Angelina Jolie, David Beckham și Marilyn Monroe i-au strâns mâna Reginei

GALERIE FOTO (10)

De-a lungul celor 70 de ani de domnie, regina s-a întâlnit cu nume de mari vedete, politicieni și alte personalități ale lumii. De la Marilyn Monroe la Lady Gaga, unele dintre cele mai mari vedete din ultimele șapte decenii au avut onoarea de a-l întâlni pe cel mai longeviv monarh britanic.

Celebrități și vedete care s-au întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a

Vestea morții reginei Elisabeta a II-a a fost anunțată joi seara, după ce Palatul Buckingham a dat publicității mai devreme în cursul zilei un comunicat în care își exprima îngrijorarea pentru starea de sănătate a reginei. Mai mulți membri ai familiei sale, inclusiv actualul rege Carol al III-lea, prințul William, prințesa Anne și nu numai, s-au grăbit să ajungă la Balmoral pentru a fi alături de regină în ultimele sale ore de viață, o declarație oficială dezvăluind că aceasta a murit în cursul după-amiezii. Iată cu ce vedete și celebrități s-a întâlnit Regina Angliei!

Jennifer Lopez și Regina Elisabeta a II-a

Făcând o fotografie iconică a culturii pop, regina a fost văzută întâlnindu-se cu Jennifer Lopez în culisele Teatrului Dominion din Londra, după Royal Variety Performance din 2001.

David Beckham și Regina Elisabeta a II-a

David Beckham s-a întâlnit cu regina de mai multe ori începând cu anii ’90, iar această fotografie celebră a avut loc în 2002. Căpitanul de atunci al Angliei, care se mândrea cu celebrele sale șuvițe blonde, s-a întâlnit cu regina în timpul unei recepții pentru Asociația de Fotbal organizată la Palatul Buckingham.

Spice Girls și Regina Elisabeta a II-a

Spice Girls au o istorie lungă și faimoasă de întâlniri cu familia regală (și de ciupituri în fundul prințului Charles de atunci, într-un incident infam).

Cu toate acestea, trupa s-a comportat mult mai bine atunci când a întâlnit-o pe Majestatea Sa în 1997, salutând-o la Royal Command Performance la Victoria Palace Theatre din Londra.

Frank Sinatra și Regina Elisabeta a II-a

Cântărețul a întâlnit-o pe regină la premiera din 1958 a filmului „Me and the Colonel” la Londra, unde Frank Sinatra a fost văzut strângându-i mâna și plecându-și capul.

Marilyn Monroe și Regina Elisabeta a II-a

Marilyn Monroe s-a întâlnit cu regina la patru ani de la începerea domniei tânărului monarh, iar ținuta aleasă de vedeta de la Hollywood a ajuns să facă prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Actrița a încălcat protocolul prin alegerea rochiei, sosind într-o rochie din lamé auriu extrem de decoltată, cu bretele spaghete și un corset foarte bine ajustat.

Regina a fost văzută zâmbindu-i lui Marilyn în timp ce cele două au avut o scurtă discuție, despre dragostea lor comună pentru Windsor, se pare.

Madonna și Regina Elisabeta a II-a

La aceeași premieră, regina Angliei a întâlnit-o pe regina muzicii pop în timp ce dădea mâna cu Madonna. Madonna părea că abia își poate stăpâni entuziasmul în timp ce a făcut cea mai bună reverență în fața monarhului.

Lady Gaga și Regina Elisabeta a II-a

Lady Gaga a dezvăluit că și-a făcut o rochie de latex personalizată pentru a semăna cu o rochie în stil regină pentru momentul în care s-a întâlnit cu monarhul în 2009. Ținuta roșie, cu machiaj de ochi cu diamante asortat, a rămas una dintre cele mai cunoscute fotografii ale vedetei.

Daniel Craig și Regina Elisabeta a II-a

Deși actorul James Bond s-a întâlnit cu regina în mai multe ocazii, una dintre cele mai memorabile a fost atunci când Majestatea Sa a apărut într-un scheci cu el.

Cei doi au fost implicați într-o scenetă pentru a da startul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, în care regina a părut să ia exemplul lui 007 și să „sară cu parașuta” pe stadion.

Daniel a spus despre colaborarea cu regina: „Nu trebuia să fie amuzant. Trebuia să fie ceva serios.

„A fost amuzantă, incredibil de jucăușă. Am avut puțin timp la dispoziție și eram puțin morocănos, deoarece era ziua mea liberă și, dintr-o dată, mă aflam la Palat cu Regina în camera ei privată. ‘Și ea improvizează un pic. Trebuia să stea la birou și a întrebat dacă poate să scrie, așa că s-a prefăcut că scrie’.

Angelina Jolie și Regina Elisabeta a II-a

Angelina Jolie a întâlnit-o pe Regină în 2014, când a primit titlul onorific de doamnă.

Actrița a primit această distincție în cadrul unei ceremonii private, recunoscând eforturile sale umanitare și serviciile aduse politicii externe a Regatului Unit.

Barack și Michelle Obama alături de Regina Elisabeta a II-a

„Este cu adevărat una dintre persoanele mele preferate”, a spus președintele Obama despre regină la conferința de presă de pe Downing Street, din 2016.

Elogiul liderului american a venit la o zi după ce monarhul a împlinit 90 de ani.

„Mărturisesc că am revenit și eu pentru a-i ura Majestății Sale Regina la mulți ani la 90 de ani”, a spus el.

Înaintea unui program încărcat, dl Obama și soția sa Michelle au făcut o vizită la regină la Castelul Windsor, prima oprire din cadrul turneului lor de trei zile.

„Mai devreme astăzi, Michelle și cu mine am avut onoarea de a ne alătura Majestății Sale și Alteței Sale Regale, Ducele de Edinburgh, în calitate de oaspeți ai acestora la Castelul Windsor, unde am transmis urările de bine ale poporului american.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: