Redactia.ro
Home » Știri » Fotografiile care arată cât de tristă a fost Prințesa Diana în timpul căsniciei cu Regele Charles al III-lea

Fotografiile care arată cât de tristă a fost Prințesa Diana în timpul căsniciei cu Regele Charles al III-lea

GALERIE FOTO (5)

Diana Spencer, prințesă de Wales, a murit într-un accident de mașină la intrarea în tunelul Pont de l’Alma din Paris, la 31 august 1997. Viața și moartea ei au avut un impact de durată asupra familiei regale britanice și a lumii. Prințesa Diana nu a avut însă o viață fericită. Controversele au urmărit-o mereu, iar toată lumea știe prin ce a trecut în căsnicia cu Regele Charles al III-lea. Iată cum momentele în care Prințesa Diana nu era fericită au fost suprinse în fotografi..

Moartea Prințesei Diana, un șoc pentru întreaga planetă

Diana Spencer, prințesa de Wales, și partenerul ei, producătorul de film egiptean Dodi Fayed, au părăsit hotelul Ritz din Paris, în drum spre apartamentul lui Fayed de pe strada Arsène Houssaye, puțin după miezul nopții, pe 31 august 1997. Ceilalți doi ocupanți ai mașinii erau șoferul Henri Paul, care era șeful adjunct al securității de la Ritz, și Trevor Rees-Jones, membru al echipei de protecție personală a familiei Fayed. După ce a traversat Place de la Concorde, mașina a intrat în tunelul Pont de l’Alma la ora 00:23, când Paul a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit de un stâlp.

Cine era Prințesa Diana înainte de căsătoria cu Regele Charles al III-lea

Înainte de căsătorie, Diana ar fi împărțit un apartament cu trei colege de cameră și ar fi lucrat ca educatoare de grădiniță cu jumătate de normă în cartierul Pimlico din Londra. L-a întâlnit pentru prima dată pe Prințul Charles în 1977, când avea 16 ani. Prințul se întâlnea cu sora ei mai mare la acea vreme. Povestea lor de dragoste a început abia trei ani mai târziu, când Diana l-a urmărit pe Charles jucând polo la castelul Balmoral.

Charles și Diana s-au întâlnit doar de 13 ori înainte de căsătorie

Charles, în vârstă de 32 de ani, se pare că era presat să se căsătorească la acea vreme, scrie presa străină. După câteva întâlniri, prințul a cerut-o în căsătorie pe Diana în februarie 1981. Ea a acceptat imediat. În total, Charles și Diana s-au întâlnit doar de 13 ori înainte de căsătorie.

Ceremonia lor de nuntă fastuoasă, de poveste, a primit multă atenție din partea presei și a publicului – 750 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit-o.
Nunta prințului Charles și a prințesei Diana. Prințul Charles și Prințesa Diana călătoresc într-o trăsură deschisă de la Catedrala St. Paul la Palatul Buckingham, după nunta lor, la 29 iulie 1981, la Londra.

Charles și Diana, nuntă de 70 de milioane de dolari

Costul total al nunții a fost de aproape 70 de milioane de dolari în dolari de astăzi, relatează CBS.Cu toate acestea, Diana avea să descrie mai târziu ziua nunții sale ca fiind „cea mai proastă zi din viața mea”. Luna de miere care a urmat, pe iahtul regal Britannia, i-a oferit Dianei șansa de a „recupera somnul”, potrivit Vanity Fair.
La întoarcerea în Anglia, tinerii căsătoriți s-au mutat la Palatul Kensington din Londra și la Highgrove House din Tetbury. În vara următoare, Diana a dat naștere primului fiu al cuplului, William Arthur Philip Louis. Al doilea fiu – Henry Charles Albert David, sau „Harry” s-a născut pe la 5 septembrie 1984.

Tristețea Prințesei Diana se vedea în fotografii

„Ea a înțeles că există o viață reală în afara zidurilor palatului”, a spus William în timpul documentarului „Diana, mama noastră”, realizat de HBO: Viața și moștenirea ei”. Diana l-a însoțit pe Charles în vizitele oficiale din întreaga lume, deși, în 1983, și-ar fi exprimat în privat speranța că „nu va trebui să mai călătorim anul acesta”.
Ea a devenit rapid o figură internațională populară și a întors capetele în timpul călătoriei sale din 1985 în SUA, dansând cu John Travolta la Casa Albă.

Cum s-a transformat căsnicia dintre Prințesa Diana și Charles într-o povară

Nu totul era în regulă în căsnicia regală, care a fost pe butuci încă de la început. Prințul și prințesa s-ar fi angajat amândoi în relații extraconjugale. Regele Charles al III-lea ar fi continuat să se vadă cu actuala sa soție, Camille Parker-Bowles, cu care avusese o relație înainte de căsătoria cu Diana. Diana ar fi glumit mai târziu: „Eram trei în această căsnicie, așa că era cam aglomerat”.

Cuplul s-a separat oficial în 1992. După ce Diana a vorbit despre presupusa infidelitate a soțului ei și despre luptele ei cu bulimia, depresia și automutilarea în timpul unui interviu controversat în 1995, au finalizat divorțul în 1996. În urma despărțirii sale de Charles, Diana s-a ascuns de lumina reflectoarelor până în 1994, când a ales să-și reia viața publică.

Presa străină scrie că, în ziua în care a fost anunțată logodna lor, Charles a fost întrebat de un jurnalist „Sunteți îndrăgostiți unul de celălalt?”, iar el ar fi răspuns : „”Ei bine, orice înseamnă a fi îndrăgostiți”. Diana era sigură că era important să iubești persoana cu care te căsătorești, iar aceste cuvinte au rănit-o chiar înainte de nuntă.

Aceasta fotografie a fost făcută cu o zi înainte de anunțul primei sarcini, prințesa părea tristă și obosită.

Acest cadru cu Prințesa Diana a fost surprins în turneul internațional din 1983 a marcat începutul destrămării căsătoriei lor.

Atât Prințesa Diana, cât și Charles au fost surprinși demoralizați. Fotografia arată că tensiunea dintre soți era în creștere. Această fotografie a fost făcută în timpul turneului lor în Canada.

După divorțul din 1996, Prințesa Diana a rămas în lumina reflectoarelor și mulți au considerat-o în continuare mai mult decât un membru al Familiei Regale pentru că era a fost mai mult decât o prințesă care îndeplinea sarcinile impuse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: