Redactia.ro
Home » Știri » Imagini greu de privit! Un spital din România, plin de gândaci și mizerie. O mămică a filmat totul și a publicat pe internet

Imagini greu de privit! Un spital din România, plin de gândaci și mizerie. O mămică a filmat totul și a publicat pe internet

GALERIE FOTO (5)

O mămică a filmat neregulile din Spitalul din Dorohoi, iar mai apoi a postat imaginile pe internet. Scenele sunt greu de privit și aspru de criticat, ținând cont că se pot observa cu ochiul liber gândacii de pe pereți. Conducerea spitalului a reacționat după ce imaginile au fost făcute publice.

Un spital din România, plin de gândaci și mizerie

O mamă, internată cu fiul ei la spitalul din Dorohoi, a trăit clipe de panică din cauza gândacilor și a mizeriei din unitatea medicală. Femeia, foarte revoltată de situația neplăcută, a filmat totul și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Scenele greu de privit au stârnit diverse reacții printre internauți și nu numai. Priviți Spitalul Dorohoi, ce frumos are tot felul de gândaci pe aici în spital, mizerie cât de mult se poate, condiții nu sunt, apă caldă nici nu se pune vorba”, a scris femeia, în mediul online.

De altfel, femeia susține că fiul ei a fost neglijat deși avea febră mare și nu se simțea deloc bine. Tu le zici de copil că are febra 39,5 și ea zice nu vezi că am treabă, așteaptă, am treabă. Am așteptat cu copilul arzând la ea doar să mă bage în seamă și, surpriză, niște algin pentru o febră aşa mare„, a mai spus femeia.

Ce spune conducerea spitalului

Reprezentanții unității medicale spun că nu pot nega imaginile devenite virale pe internet, menționând mai multe motive. „Noi nu putem nega acele imagini şi nici nu putem fi ipocriţi să prezentăm tot felul de scuze. Din păcate, situaţia este de aşa natură în momentul de faţă. Pavilionul este dat în funcţiune din 1985. Are 37 de ani. S-au făcut reparaţii în cursul anilor, dar tâmplăria este veche şi apar şi gândaci.

Noi am făcut dezinsecţie şi vineri şi luni. Facem de câte ori este nevoie, dar din păcate la ora actuală nu putem face mai mult. Toată clădirea este prinsă într-un proiect de reabilitare totală, iar în toamna lui 2023 vom avea clădirea renovată. Până atunci ne descurcăm cum putem.

Să închidem secţia de pediatrie nu putem. Ar însemna să trimitem totul la Botoşani, într-o perioadă cu adresabilitate crescută. Facem eforturi şi facem tot posibilul să tratăm pacienţii cât mai bine”, a declarat medicul Valerian Andrieş, managerul Spitalului Municipal Dorohoi, conform monitorulnt.ro

Cât despre faptul că personalul medical l-ar fi neglijat pe băiatul femeii respective, managerul spitalului a ținut să spună că: „A fost tratat cum trebuie şi cu tot ce trebuie. Drept dovadă, a şi fost externat, cu starea ameliorată. În acel moment era un caz foarte grav în secţie şi atenţia personalului era îndreptată spre acel copil. Iar copilul doamnei nu avea în niciun caz febra atât de mare cum a afirmat dumneaei. Avem însă o anchetă internă şi vom lămuri toate aspectele”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini