Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ea este tânăra care s-a născut cu dinții transparenți. Nimeni nu credea că este posibil. Cum arată când zâmbește

Ea este tânăra care s-a născut cu dinții transparenți. Nimeni nu credea că este posibil. Cum arată când zâmbește

GALERIE FOTO (2)

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns virală pe internet, unde a stârnit numeroase reacții, din cauza dinților ei. După cum știm, oricine își dorește să aibă o dantură cât mai sănătoasă și albă, pentru a avea un zâmbet ca-n filme. Totuși, tânăra aceasta s-a născut cu dinții… transparenți. Mulți s-au mirat atunci când au văzut cum arată aceasta atunci când zâmbește.

Ea este tânăra care s-a născut cu dinți transparenți

Incredibila poveste de viață aparține unei tinere pe nume Mihaley Olivia Grace Schlegel, în vârstă de 19 ani, din Oklahoma (Statele Unite ale Americii). Aceasta începuse să aibă probleme tot mai mari cu dinții, iar la un moment dat, dantura copilei a devenit aproape complet transparentă.

Odată cu trecerea timpului, Olivia a început să fie tot mai conștientă de imaginea sa și să aibă tot mai mult de suferit de pe urma afecțiunii sale, numită osteogeneză sau „boala oaselor de sticlă”. „De la un punct, dinții mei au devenit atât de fragili încât se putea vedea prin ei, erau transparenți”, a dezvăluit Mihaley Olivia Grace Schlegel, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Cum arată când zâmbește

Nu puțini erau cei care faceau glume, o intimidau, râdeau de ea sau o jigneau, lucru ce, în mod firesc, i-a afectat încrederea în sine.
În ciuda tuturor acestor factori, Olivia și-a găsit mereu puterea de a merge mai departe și, de curând, viața i-a adus și un vis împlinit: o operație de reconstrucție a dinților.

Din cauza condiției mele, oasele sunt foarte fragile. Am avut 117 fracturi de oase, 36 de operații și numeroase alte intervenții la tibii și femur. Am trecut prin multe, dat acum sunt fericită că am o dantură nouă și că pot să râd și să plâng fără să îmi fie teamă că mă vede cineva și se uită ciudat la dinții mei. În sfârșit s-a întâmplat”, a mai zis tânăra fericită. Povestea ei de viață a devenit un adevărat model de ambiție, curaj și optimism pentru numeroase persoane din întreaga lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini