Redactia.ro
Home » Stil de viață » I-a scris un mesaj vecinei sale, iar mai apoi i l-a lipit pe ușă. Tânăra a avut un șoc atunci când a văzut ce scria în bilet

I-a scris un mesaj vecinei sale, iar mai apoi i l-a lipit pe ușă. Tânăra a avut un șoc atunci când a văzut ce scria în bilet

GALERIE FOTO (2)

Ce mesaj a primit o tânără din Bacău de la un vecin. A avut parte de un șoc atunci când a ajuns acasă și a găsit pe ușa de la intrare în apartament, un bilet. Ce scria în el a lăsat-o fără cuvinte.

Ce scria în biletul vecinului

O tânără din Bacău s-a confruntat cu o situație mai puțin plăcută, după ce un vecin i-a lăsat un bilet în ușa de la intrarea în apartament. După ce a deschis biletul și a văzut ce scria în el, femeia a avut parte de un șoc. În cele din urmă, aceasta și-a spus povestea, pe un grup de Facebook și a făcut apel către instalatorii, care nu sunt chemați de reprezentanții asociațiilor de locatari. Tânăra se întreabă dacă asociația de proprietari este obligată sau nu, să se ocupe de problema ei. Asta pentru că în mesajul vecinului ei, acesta îi cere tinerei să repare o țeavă defectă care îi provoacă lui inundații în baie.

Mesajul transmis de tânără

Ieri mi s a plans vecinul de sub mn astfel (in imagine este biletul ce mi l lasase in usa). Initial am crezut ca exagereaza si ca doar ce vrea putina drama. In 2018 dupa ce se renovase in casa, inclusiv in baie (schimbat wc, gresie etc) a tinut sa ma acuze ca din cauza modificarilor facute la mn ii ,,pute” lui in baie. Au venit instalatorii, seful asociatiei de proprietari, 2 politisti… cu totii au constatat ca totul e bn si ca reclamatiile lui nu sunt fondate (ba chiar s a dovedit ulterior ca din cauza instalatiilor din baia dânsului ii mirosea lui urat). Urmasera cateva luni de liniste, dânsul si a modificat ceva la baie caci in vreo 3 sau 4 seri se auzeau voci in baia dânsului plus bormasina, dar nu stiu exact care e situatia exacta si daca ceea ce a facut a determinat ca in prezent chiar sa fie o probl si la mn. Aseara am observat ca plangerea lui, de data aceasta, este intemeiata.

Am deschis portita la gheu si am observat ca o țeava e fisurata ca sa ma exprim asa… picura apa ceea ce face sa i ude si dumnealui peretele si eu sa am pierderi. Intrebarea mea este urmatoarea: asociatiile de proprietari au ca obligatii sa se implice in astfel de probleme?! Sa rezolve ei in sensul de a i determina pe toti sa plateasca atunci cand o teava din bloc se duce pe apa sambetei si creeaza astfel de situatii. Nu e ca si cum mi s a defectat mie chiuveta, cada, robinetul… Este vorba de o teava din interiorul blocului deci… Tre’ sa iau masuri urgente, stiu asta. Dar banuiesc ca tre’ daramat din perete, schimbat ditamai teava… milioane si milioane pe care culmea nici nu le am momentan. Asociatiile de proprietari se ocupa doar cu incasarea datoriilor la intretinere? Are cineva documente sau informatii care sa ma ajute sa nteleg mai bn daca nu cumva dispun de anumite drepturi in acest sens (respectiv sa nu suport doar eu cheltuielile pt fisurarea acestei tevi din bloc)? Ms anticipat. Poate reusesc sa pun un comment cu un video scurt pt a intelege mai bn despre ce vb (acum nu sunt acasa sa filmez)”, a fost povestea tinerei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini