Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta din România care a luat hormoni pentru a se înălța, dar s-a îngrășat: „Am luat undeva la 20 de kg”

Vedeta din România care a luat hormoni pentru a se înălța, dar s-a îngrășat: „Am luat undeva la 20 de kg”

GALERIE FOTO (2) Vedeta din România care a luat hormoni pentru a se înălța, dar s-a îngrășat

Iată ce vedetă din România a luat hormoni pentru a se înălța, dar s-a îngrășat! Detaliile te vor surprinde!

Vedeta din România care a luat hormoni pentru a se înălța, dar s-a îngrășat

Îndrăgita cântăreață Amna recunoaște că în trecut a avut probleme cu kilogramele atunci când a luat hormoni pentru a se înălța. Invitată în emisiunea matinală de la Pro TV, vedeta a povestit cu sufletul deschis că în anii adolescenței ajunsese să aibă cu 20 de kilograme în plus din cauza unui tratament pe bază de hormoni:

„Am grijă la ce mănânc și întotdeauna seara…mai subțire. Cotim de la bucătărie și mergem spre living. Ne prefacem că nu există bucătăria decât pentru copil și încerc să nu mănânc paste făinoase, carbohidrați atunci când am filmări. La două-trei zile de carbohidrați se vede pur și simplu pe pantaloni

În liceu, am vrut să mă înalț și am luat hormoni de creștere numai că nu am făcut niște analize la oase, se închiseseră cartilajele și n-am avut unde să cresc, m-am dus în lățime în loc de lungime. Am luat undeva la 19-20 de kg. A fost nasol de tot”, a mărturisit Amna în emisiunea matinal de la Pro TV.

Cum a reușit Amna să scape de cele 20 de kilograme în plus

Amna a explicat tuturor telespectatorilor și modul prin care a reușit să scape de cele 20 de kilograme în plus acumulate în urma tratamentului pe bază de hormoni din adolescență când își dorea să fie mai înaltă:

„Am reușit să slăbesc cu ajutorul varicelei. Nu puteam să mănânc deloc și începând să slăbesc m-am ambiționat și am reușit. Nu am mai avut probleme după, dar vergeturile și textura pielii au fost foarte greu de eliminat. Acum sunt cea mai bună variantă a mea.

Fizic nu aș schimba nimic la mine. Mi-aș dori să fiu mai înaltă, dar ce să faci, mai pui un toc, te mai înalți. Mi-aș fi orit să fiu tipa aia cu piciorușe subțiri și poate minioni, dar nu a fost să fie. Am învățat să mă iubesc așa cum sunt. Amna a lansat astăzi o piesă alături de Dorian Popa, a cincea de când au început să colaboreze. Melodia se numește „Motivul meu”, iar cântăreața spune că este mulțumită de reacțiile fanilor de după lansare”, a concluzionat cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: