Redactia.ro
Home » Știri » Cine e actorul român care a jucat rolul „mâinii”/Thing din „Wednesday”, serialul momentul de pe Netflix? Tânărul e din Ploiești și e cunoscut și pentru altă pasiune

Cine e actorul român care a jucat rolul „mâinii”/Thing din „Wednesday”, serialul momentul de pe Netflix? Tânărul e din Ploiești și e cunoscut și pentru altă pasiune

GALERIE FOTO (4)

Serialul „Wednesday” e, fără doar și poate, cel mai popular serial Netflix al momentului. Adolescenți, tineri și chiar public matur, toți au urmărit-o pe Jenna Ortega jucând-o pe posomorâta și, pe alocuri morbida, Wednesday. Puțini știu, însă, că doi români joacă în serialul de succes. Pe lângă George Burcea, care îl interpretează pe celebrul Lurch, un alt român a ajuns pe micile ecrane. Iată despre cine e vorba!

Cine e românul care joacă rolul „mâinii”/Thing

Un personaj îndrăgit și extrem de popular al serialului „Wednesday” este „mâna” ori „The thing” cum este numită în film. Ei bine, acest personaj este jucat de către un român pe nume Victor Dorobanțu. Tânărul e la prima experiență ca actor, deși nu e străin de lumina reflectoarelor.

Victor Dorobanțu joacă rolul „Mâinii”/The Thing în serialul Wednesday

În film, mâna este cel mai bun prieten al lui Wednesday, personajul principal, și o urmează peste tot, chiar și la Academia Nevermore, acolo unde tânăra este trimisă de părinți pentru a învăța să-și folosească abilitățile paranormale incipiente.

Victor Dorobanțu, apreciat de regizorul Tim Burton

Deși chipul actorului n-a fost văzut nicicând pe micile ecrane, Tim Burton, regizorul serialului Wednesday, spune că personajul jucat de român este unul complet și complex. „Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Are o structură și o expresivitate și o emoție a mâinii, o tipologie pe care o simți când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte. E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta”, a declarat Tim Burton pentru urban.ro.

Victor Dorobanțu și Jenna Ortega

Victor Dorobanțu a studiat Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești, dar de-a lungul anilor a profesat în mai multe domenii. A lucrat mai întâi ca barman, iar apoi în domeniul bancar. Din 2021 se identifica drept magician, iar recent ca actor. Și judecând după părerile favorabile din întreaga lume, tânărul are mari șanse să fie regăsit în distribuțiile și altor filme/seriale.

Victor Dorobanțu

DailyMail, principalul tabloid britanic, îl cataloghează pe românul nostru drept actorul momentului, alături de colega sa de platou, Jenna Ortega.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: