Redactia.ro
Home » Știri » Imagini greu de privit de la înmormântarea lui David, copilul de 11 ani ucis pe trecerea de pietoni (FOTO)

Imagini greu de privit de la înmormântarea lui David, copilul de 11 ani ucis pe trecerea de pietoni (FOTO)

GALERIE FOTO (3)

David, băieţelul de 11 ani care a murit pe o trecere de pietoni din localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu, a fost înmormântat. Copilul a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni care îl cunoşteau.

Apropiați, localnici și colegii lui David au venit ca să plângă la căpătâiul băieţelului.

Şi-au imprimat chipul lui David pe haine

Toți au venit îmbrăcați în haine negre, iar pe deasupra purtau un tricou alb cu poza micuțului. Trei preoți au asistat la ceremonia de înmormântare. Băiatul a fost pus într-un sicriu alb și plâns de întreaga comunitate. Părinții lui David au fost devastați de durere. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Curtea bisericii a fost neîncăpătoare pentru oamenii veniți să-i aducă un ultim omagiu băiatului. Zeci de oameni l-au plâns pe minor. „Nu te vom uita niciodată!”, au zis colegii de școală ai copilului.

Cum s-a întâmplat accidentul?

Copilul a fost lovit o autospecială a Serviciului de Ambulanţă, care se oprise pentru a-i acorda prioritate, dar care a fost lovită din spate de un TIR. Accidentul a avut loc pe DN 5, în localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu.

Potrivit poliţiştilor, un cetăţean bulgar, în timp ce se deplasa cu un autotren, pe direcţia de mers Bucureşti-Giurgiu, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un echipaj din cadrul SAJ Giurgiu, condusă de către un bărbat, de 49 ani, din localitatatea Oinacu, judeţul Giurgiu, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, echipajul SAJ a fost proiectat pe trecerea de pietoni, unde ar fi acroşat un minor, de 11 ani, din localitatea Călugăreni, căruia îi acordase prioritate de trecere.

Copilului i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: