Redactia.ro
Home » Știri » Un bătrân nu își găsește liniștea după moarte. Niciun apropiat nu vrea să-i achite înmormântarea, pe motiv că era „insuportabil și arogant”

Un bătrân nu își găsește liniștea după moarte. Niciun apropiat nu vrea să-i achite înmormântarea, pe motiv că era „insuportabil și arogant”

Un bătrân nu își găsește liniștea după moarte. Niciun apropiat nu vrea să-i achite înmormântarea, pe motiv că era „insuportabil și arogant”

Un bătrân nu își găsește liniștea după moarte. Nimeni din familie, niciun prieten sau apropiat, nu vrea să-i achite înmormântarea, pe motiv că era „insuportabil și arogant”. Iată detalii!

Un bătrân nu își găsește liniștea după moarte. Niciun apropiat nu vrea să-i achite înmormântarea, pe motiv că era „insuportabil și arogant”

Întâmplarea ieșită din comun vine din Italia, provincia Padova. Mario Bressan a murit pe 13 decembrie 2022 la vârsta de 90 de ani și nu a fost înmormântat pentru că niciun cunoscut, nici măcar rudele sau prietenii lui, nimeni nu vrea să plătească funerariile, pe motiv că bătrânul era „insuportabil și arogant”, a relatat ilgazzettino.it.

Presa de peste hotare a scris că bărbatul a lucrat la o bancă până să iasă la pensie, avea trei copii de la o femeie de care se despărțise și câteva rude îndepărtate, dar nimeni dintre cunoscuți nu s-a arătat interesat de el după ce a decedat, iar cadavrul lui încă se afla la morgă zilele trecute.

După ce s-a pensionat, situația financiară a italianului s-a înrăutățit, atât de mult încât a fost nevoit să-și scoată mașina la licitație.

Niciunul dintre copiii, rudele și cei care i-au fost cândva prieteni nu pare dispus să plătească cheltuielile de înmormântare.

Se pare că bărbatul se distanțase de toată lumea, de familie și de puținii lui prieteni din sat, și de ani de zile trăia singur în casa lui. Mario era complet izolat de ceva timp, cei care îl cunoșteau spun că era „insuportabil”, nu plătea cheltuielile comune și nu respecta regulile, în timp ce unii vorbesc despre el ca despre o persoană cu probleme.

Până la urmă, municipalitatea a luat legătura cu familia și, cel mai probabil, o să achite înmormântarea pentru ca italianul să își găsească liniștea după moarte.

„Am luat legătura cu cei de la morgă pentru a afla cum stau lucrurile și am înțeles care sunt motivele impasului. În cazul în care rudele nu doresc să se ocupe de înmormântarea bătrânului de 90 de ani, suntem gata să ne ocupăm noi de asta pentru a-i asigura o înmormântare demnă lui Mario”, a explicat primăria din Grantorto, potrivit sursei mai sus menționate, Il Gazzettino.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: