Redactia.ro
Home » Știri » O mai ții minte pe Adina, „păpușa din Glina”? Cum arată și cu ce se ocupă acum fetița care trăia lângă groapa de gunoi

O mai ții minte pe Adina, „păpușa din Glina”? Cum arată și cu ce se ocupă acum fetița care trăia lângă groapa de gunoi

GALERIE FOTO (5) adina

Norocul i-a surâs Adinei Asăvoaiei sau așa cum o știu toți drept „Fetița de la Glina”. Adolescenta a suferit o transformare radicală și defilează acum pe cele mai mari podiumuri din lume.

Românii au cunoscut-o în urma unui reportaj realizat în 2016. Adina avea 10 ani pe atunci. Adina provine dintr-o familie extrem de modestă, cu 4 frați, crescuți doar de mama care este femeie de serviciu la un bloc din București.

Adina a devenit model internațional

La moartea tatălui ei, preotul din localitate le-a făcut câteva fotografii copiilor și le-a postat pe contul lui de socializare. Frumusețea incredibilă a fetelor a fost remarcată de jurnaliști, care au venit la Glina și au realizat un reportaj despre acestea.

După aproape 6 ani de la reportajul care avea să le schimbe viața atât Adinei, cât și familiei sale, iată că frumoasa adolescentă a reușit să ajungă unde și-a propus, devenind cunoscută în toată lumea.

Cea supranumită „păpușa din Glina” a semnat un contract cu agenția „It KIDS – Art school & modelling”. Ba mai mult decât atât, aceasta a participat la mai multe prezentări de modă din Dubai și Paris, apărând chiar și în revista Vogue Japonia.

Ea a participat și la festivalul „Romanian Fashion Philosophy”, acolo unde a purtat hainele mai multor designeri.

Vrea să se stabilească la București

Deoarece frumusețea sa a atras atenția mai multor producători de filme, Adina a primit și un rol într-un film indian.

Revista Viva! i-a redat povestea, iar fotografia ei a ajuns direct pe copertă.

„Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul din ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată, machiată și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite”, spunea Adina într-un interviu pentru Libertatea, în 2020.

Visul cel mai mare al Adinei este să câștige suficient de mulți bani încât să poată cumpăra o casă pentru ea și pentru familia ei. Ea spune că vrea să plece de la Glina și să se stabilească la București, acolo unde să încerce să uite de copilăria grea pe care a avut-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: