Redactia.ro
Home » Monden » Tragedie la Survivor. O fostă concurentă a murit în condiții suspecte. Avea doar 39 de ani 

Tragedie la Survivor. O fostă concurentă a murit în condiții suspecte. Avea doar 39 de ani 

GALERIE FOTO (8) survivor

Întrebările despre decesul lui Ashley Massaro nu și-au găsit nici în prezent răspunsuri. Chiar dacă a murit în 2019, legătura dintre decesul său și emisiunea „Survivor” încă îi bântuie pe cei care au văzut-o pe micile ecrane.

Fosta luptătoare de wrestling și vedetă Playboy a murit la vârsta de 39 de ani. Vedeta cunoscută drept ”diva wrestlingului”a fost găsită inconștientă în locuința sa din Long Island. Aceasta a lăsat în urmă o fiică, Alexis, care va împlini 23 de ani în iulie.

Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii

Nimeni nu-și explică cum a murit, deoarece Ashley ducea o viață sănătoasă, iar asta se vedea pe corpul ei de invidiat.

Unii spun că aceasta și-a prevestit moartea, deoarece cu o zi de a muri și-a rugat un coleg să-i țină locul la muncă. Postase, de asemenea, pe Twitter un mesaj tonic către fanii săi în care îi anunța că a răspuns tuturor scrisorilor primite.

Dimineața, medicii au găsit-o fără suflare în casă, după ce nimeni nu reușea să dea de ea. Mai avea doar zece zile și împlinea 40 de ani.

Cu toate că nu s-a aflat nici până astăzi cauza decesului, unii cred că a fost vorba despre o sinucidere, iar alții susțin că este o simplă coincidență, potrivit Cancan.

A dus o viață măcinată de probleme

Blondina a avut o viață extrem de grea. După participarea la emisiunea „Survivor” din Statele Unite în 2007, la doar un an distanță, fiica sa a făcut o boală gravă, drept pentru care a fost envoită să renunțe la ringul de luptă.

De asemenea, la câțiva ani distanță, luptătoarea de wresling a fost abuzată sexual, însă dreptate i s-a făcut numai după moarte.

Asley Massaro a devenit celebră după ce a pozat pe coperta revistei pentru bărbați ,,Playboy”, în aprilie 2007. În perioada 2005 – 2008 Massaro a fost luptătoare de wrestling. Luptătoarea și-a început cariera în WWE în anul 2005 după ce a câștigat concursul Diva Search. În anul 2007 a participat la emisiunea Survivor.

Din păcate, contractul ei cu Federația americană de wrestling a fost reziliat în 2018. Ashley Massaro, fosta luptătoare WWE, declara înainte cu două luni de tragedie că se antrenează pentru a reveni în competiții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: