Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Brumă și Mircea Badea au făcut pasul cel mare? FOTO

Carmen Brumă și Mircea Badea au făcut pasul cel mare? FOTO

GALERIE FOTO (2) Carmen Brumă și Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea fac pasul cel mare? Cei doi formează un cuplu de ani de zile și au împreună un copil. Până acum, se pare că au avut alte priorități decât să… se căsătorească.

Recent, Carmen Brumă aacordat un interviu în care a povestit despre planurile de nuntă. Vedeta Tv a precizat că “acum e momentul s-o fac, tocmai pentru că nu mă crede nimeni!”.. Mai în glumă, mai în serios, sexy antrenoarea de fitness a vorbit și despre cererea în căsătorie.

Carmen Brumă și Mircea Badea au făcut pasul cel mare?

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel şi că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu „biata Brumă“. E-adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, a declarat Carmen Brumă pentru okmagazine.ro.

Chiar dacă nu a dat detalii în adevăratul sens al cuvântului despre cum și-a imaginat ea nunta de vis, Carmen Brumă ne prezintă rochia sa de mireasă, de vis. Spunem asta pentru că prezentatoarea TV s-a îmbrăcat într-o rochie superbă, albă, din dantelă, cu puțină trenă și a pozat în zăpadă, la munte. Fotografiile au făcut isterie pe contul de instagram al vedetei. Unii fani întrebându-se chiar dacă marele eveniment nu a fost făcut în secret. Nimic nu este sigur, însă cel mai probabil, Carmen Brumă a pozat, din nou, pentru o revistă de ”miresici”.

View this post on Instagram

#intrainrochiademireasabycarmenbruma #snowday

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: