Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Motivul ciudat pentru care nu se poate angaja nicăieri această tânără

Motivul ciudat pentru care nu se poate angaja nicăieri această tânără

GALERIE FOTO (3) motivul ciudat

Ai spune că frumusețea este un atuu neprețuit, însă pentru această femeie este coșmarul vieții ei. Maria Buchan, o tânără de 33 de ani, spune că frumusețea este pentru ea un impediment mai degrabă decât un motiv de fericire. De ce? Nu se poate angaja nicăieri.

Motivul ciudat pentru care nu se poate angaja nicăieri

Este mamă a opt copii și e șomeră, pentru că nu poate găsi niciun loc de muncă stabil. Maria spune că de vină ar fi calitățile fizice, din cauza cărora nu este luată în serios.

Este mamă a opt copii

Până acum ea a trăit de pe urma unui ajutor social în valoare de 2.500 de lire, însă de câteva luni acesta s-a redus. A fost nevoită așadar să-și caute un loc de muncă pentru a-și putea susține familia.

Care e profesia ei

Culmea e că Maria este de profesie mecanic, iar locul de muncă ideal pentru ea ar fi într-un service auto. Numai că nimeni nu-i dă vreo șansă să dovedească ce știe. „Nu vor, de fapt, să mă angajeze acolo, au alte intenții cu mine. Cred că sunt doar niște perverși. Avem femei în poliție, în armată, dar bărbații ne văd numai ca pe simboluri sexuale” a declarat, dezamăgită, tânăra.

Maria e mecanic auto

Marie nu se dă bătută și este hotărâtă să își caute în continuare un serviciu, avertizându-i pe bărbați că nu vor putea profita de ea. „Mă străduiesc foarte tare. Dacă mi-ar da cineva o șansă, aș dovedi că mă pot descurca. Știu exact ce fac” a încheiat tânăra mamă.

Citește și Au încremenit de frică când și-au dat seama ce mașină furaseră. Ce au făcut hoții apoi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: