Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, adevărul despre ce se întâmplă între ea și Smiley

Gina Pistol, adevărul despre ce se întâmplă între ea și Smiley

GALERIE FOTO (4)

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Până nu demult, Gina Pistol și Smiley nici nu-și confirmau relația amoroasă, darămite să se afișeze împreună. Din fericire, lucrurile s-au schimbat, iar acum se afișează la evenimente publice în ipostaze amoroase. Recent, Gina a postat în mediul online un mesaj referitor la relația dintre ea și partenerul ei de viață.

Gina Pistol, mărturisire despre relația ei cu Smiley

Fanii de pe Instagram ai vedetei au fost încântați să vadă că Gina a postat o mărturisire inedită. „Sunt iubita, dar în același timp și cel mai bun prieten”, spune vedeta TV printr-o postare pe social media. Internauții au replicat imediat: „Asta a spus el?”, ”Nu te văd prea bine”, au fost doar câteva dintre reacțiile stârnite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Postarea aceasta a fost prima care face referire la Smiley, până acum Gina ferindu-se să publice vreun detaliu intim. Smiley, însă, nu s-a ferit să publice imagini cu iubita sa în mediul online, chiar dacă nu a numit-o. Recent, cei doi au fost la munte, iar printre pozele publicate se numără și câteva cu Gina.

Smiley și Gina, plecați în vacanță alături de părinții cântărețului

În prezent, cele două vedete sunt plecate într-o vacanță exotică alături de părinții cântărețului, dar și de fratele acestuia. De acolo, Smiley a postat câteva fotografii inedite pentru a-i ura „la mulți ani” tatălui său.

Smiley nu s-a ferit nici să facă o declarație clară despre relația cu Gina. „Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: