Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a vorbit Stephan Pelger înainte de a-și lua viața. Cea care ar fi putut să îl salveze e în stare de șoc

Cu cine a vorbit Stephan Pelger înainte de a-și lua viața. Cea care ar fi putut să îl salveze e în stare de șoc

GALERIE FOTO (6)

Moartea tulburătoare a lui Stephan Pelger a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care l-au cunoscut. Designerul de modă a fost găsit în apartamentul său din Sectorul 2 al Capitalei de către un vecin, după ce, cu numai câteva ore înainte părea să fie destul de fericit.

După moartea creatorului de modă, au ieșit la iveală mai multe detalii despre acesta și despre ultima persoană cu care a discutat. Cea care ar fi putut să îl salveze și să îl împiedice să recurgă la un gest necugetat este acum în stare de șoc, învinovățindu-se că nu a reacționat în timp util.

Cu cine a vorbit designerul ultima oară

În momentul în care s-a aflat despre moartea bărbatului, asistenta sa, Doky Scarlat, a fost îngenunchiată de durere. Cu numai câteva ore înainte, cei doi purtaseră o discuție normală pe WhatsApp, acolo unde nimic nu avea să prevestească în vreun fel ceea ce urma să se întâmple.

Femeia trăiește în acest moment cu regretul că nu a putut acționa la timp pentru a-și putea salva prietenul. Nimic din vocea lui nu părea să dea de bănuit că va urma o asemenea tragedie, după cum susține chiar ea. Vedetele care l-au cunocut pe Stephan Pelger au rămas șocate când au aflat că cel care s-a ocupat de ținutele lor de-a lungul timpului nu mai este.

Cu cine a vorbit Stephan Palger ultima dată
Cu cine a vorbit Stephan Palger ultima dată

Reacția sfâșietoare a Adinei Buzatu

Adina Buzatu era prietenă apropiată cu Stephan Palger, iar în momentul în care a aflat despre decesul bărbatului a încremenit. Cei doi ar fi vorbit ultima dată în urmă cu două zile, moment în care lucrurile păreau destul de bune pentru designerul de modă.

Femeia susține că știa de perioada grea prin care Stephan trecea, mai ales de momentele în care ajungea să ia chiar și 40 de pastile pe zi. De asemenea, Adina Buzatu a menționat că regretatul său prieten a cerut ajutorul medicilor, doar că, din păcate, rezultatul nu a fost deloc unul bun.

„Acum câteva zile (nr. au vorbit). Era ok, el are ok, întotdeauna spune că va face, aveam niște discuții apropo de conduită cu lucruri de care el abuza și eu mereu eram împotrivă, era o situație. Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot sa vorbesc, sunt șocată. Știu asta (nr. că lua 40 de pastile într-o zi).

La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan.

Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat. Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el, că trebuie să facă ceva, să-și găsească puterea. Nu este despre ce zici, e despre tine ca om, despre ce simți”, a declarat Adina Buzatu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: