Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 18 februarie 2020. Balanțele vor primi un cadou neașteptat

Horoscop 18 februarie 2020. Balanțele vor primi un cadou neașteptat

Ce ar trebui să achiziționezi când sunt reduceri în funcție de zodie? Aceste obiecte îți aduc cu siguranță fericire

Horoscop 18 februarie 2020. Balanțele vor primi un cadou neașteptat.

Citeste horoscopul zilei de 18 februarie și află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec -Horoscop 18 februarie 2020

Ești vesel, optimist cu chef de distracție și foarte deschis către flirt. De asemenea, este posibil ca astăzi să te îndrăgostești.

Taur

Încerci să renegociezi salariul pentru că simți că muncești cu mult peste suma cu care ești remunerat. Tot astăzi vi se returnează o datorie sau vei primi o sumă de bani de la o rudă.

Gemeni

Ai de susținut un examen în viitorul apropiat, dar rezultatul va fi unul pozitiv. Această perioadă este una favorabilă pentru tine pentru a te înscrie la un curs.

Rac

Vei petrece mult timp în sânul familiei și ai șansa de a te împăca cu părinții sau cu o rudă cu care ați avut probleme în trecut. Ar fi bine să te ocupi de problemele casnice.

Leu

Dacă ai o relație de lungă durată, este posibil să primești o cerere în căsătorie. Pe partea profesională vei avea parte de succes și poți negocia pentru o nouă afacere.

Fecioară- Horoscop 18 februarie 2020

Vei reuși să duci la bun sfârșit un proiect de la locul de muncă și vei fi lăudat de superiori. Energia și pozitivitatea de care dai dovadă te va ajuta pe tot parcursul zilei.

Balanță

Vei primi o sumă de bani, sau un cadou neașteptat din partea partenerului de cuplu, dar este posibil să primești un cadou de la o persoană importantă de la locul de muncă.

Scorpion

Este posibil să planifici o călătorie sau chiar să te muți cu partenerul de cuplu în altă parte. De asemenea, ai grijă la locul de muncă, deoarece unii colegi încearcă să îți pună bețe în roate.

Săgetător-Horoscop 18 februarie 2020

Dimineață vei primi o veste în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Persoana iubită îți va reproșa faptul că nu-i acorzi mai multă atenție.

Capricorn

Dimineață vei primi o veste de la un coleg car eîți va tulbura liniștea. Ar trebui să fii ferm pe poziție, și să nu afișezi reacții evidente.

Vărsător

Ai o zi încărcată și obositoare, dar la spre seară partenerul de cuplu îți va schimba starea în bine.

Pești- Horoscop 18 februarie 2020

Nu ai răbdare să analizezi proiectele și riști să creezi multe probleme. Dar, o persoană cu experiență îți va oferi sfaturi utile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: