Redactia.ro
Home » Știri » ANM: prognoza meteo pentru 18 martie. Ce ne așteaptă miercuri din partea vremii

ANM: prognoza meteo pentru 18 martie. Ce ne așteaptă miercuri din partea vremii

GALERIE FOTO (2) ANM prognoza

Vremea 18 martie București, Iași, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara. Care este prognoza meteo pentru miercuri pentru principalele orașe ale țării. Meteorologii anunță temperaturi care se încadrează în limitele normale ale perioadei.

Va fi o zi preponderent însorită și lipsită de precipitații. În majoritatea țării, soarele va bate cu putere și temperaturile se vor menține ridicate. Dimineața și noaptea este mai răcoare, în limitele normale ale lunii martie.

Ziua de 18 martie debutează cu temperaturi ridicate, iar în majoritatea orașelor din țară va fi cald. După prânz, în regiunile sud-estice, cerul va fi variabil, cu vânt slab și moderat. Nu sunt șanse de ploaie, anunță meteorologii.

ANM: Vremea în București

În Capitală se vor înregistra chiar temperaturi mai mari față de cum ar fi normal în această perioadă. Condițiile de ploaie sunt reduse, chiar dacă pe parcursul zilei ar putea să apară înnorări. Vântul bate slab spre moderat. Temperaturile maxime care se vor înregistra în București în 18 martie vor ajunge la 12-14 grade. Temperaturile minime sunt cuprinse între 1 și 3 grade Celsius.

 

Vremea în țară

Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 8 și 17. Minimele sunt -3 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Condițiile de ceață și brumă se vor afla dimineața și noapte, izolat.

În timpul zilei cerul se va mai înnora și spre seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie.

Ce zice vremea din bătrâni pentru data de 18 martie

Tradițiile spun că, dacă în aceasă zi, solul va fi umed, până la sfârșitul lunii martie va ploua. De asemenea, e un semn ca tot anul va fi unul bogat în porumb și grâu, bun pentru recolte. Dacă nu va ploua, înseamna că vom avea un martie secetos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: