Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare. Liderul PSD a fost dus la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare. Liderul PSD a fost dus la Penitenciarul Rahova

GALERIE FOTO (2) dragnea

Liviu Dragnea s-a predat luni, după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Liderul PSD a fost urcat în mașina Poliției, un Duster cu geamuri fumurii, care a ieşit a doua de la locuinţa acestuia.

Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa Supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, confirmând sentinţa primei instanţe.

Judecătorii ÎCCJ l-au condamnat pe liderul PSD în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Dosar în care Liviu Dragnea a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Duminică seara, după aflarea rezultatelor exit-poll dezastruoase pentru PSD. Dragnea a declarat că este posibil ca judecătorii  să nu reziste „presiunilor”.  Și să nu îi dea achitarea, „deşi este complet nevinovat”.

La ultimul termen al procesului, din 20 mai, un procuror de la DNA a cerut judecătorilor să-l condamne pe Dragnea.

Și pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la fals intelectual, pentru care a fost achitat la instanţa de fond.

„DNA a făcut apel faţă de soluţia de achitare dată de instanţa de fond în cazul inculpatului Liviu Dragnea. Soluţia instanţei de fond este nelegală şi netemeinică.

Instanţa de fond a stabilit că Liviu Dragnea a avut un ascendent asupra inculpatei Floarea Alesu. Vă solicităm să dispuneţi condamnarea inculpatului Liviu Dragnea şi pentru infracţiunea de fals intelectual.

Dragnea este autorul moral al infracţiunii de abuz în serviciu comisă de Floarea Alesu. Vă solicităm să reanalizaţi probatoriile şi să majoraţi spre mediu pedepsele”, a spus, atunci, procurorul DNA, potrivit Agerpres.

Liderul PSD a fost dus la Penitenciarul Rahova

Conform Mediafax, Liderul PSD a fost urcat ieri în mașina Poliției, un Duster cu geamuri fumurii, care a ieşit a doua de la locuinţa acestuia.

Preşedintele PSD a fost huiduit de câteva zeci de protestatari, care l-au aşteptat la Penitenciarul Rahova.

Liderul PSD urmează să fie încarcerat şi să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile.  După care autorităţile vor decide la ce penitenciar îşi va executa pedeapsa.

Liderul PSD a ajuns la penitenciar într-o a doua maşină, un autoturism al Poliţiei, care a plecat de la reşedinţa sa.

Jurnaliștii au urmărit timp de 30 de minute o altă mașină. Aceasta fiind folosită ca diversiune pentru a distrage atenția presei de la momentul în care liderul PSD este preluat și dus la penitenciar.

„Astăzi poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat.

Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucureşti şi încarcerat în Penitenciarul Rahova”, se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei.

Au apărut public imagini cu Liviu Dragnea în mașina poliției. În imagini este Dragnea, aflat pe bancheta din spate, ignorând camerele de filmat.

Citește și:Liviu Dragnea condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: