Redactia.ro
Home » Știri » Bodo de la Proconsul a făcut infarct. Care este starea artistului

Bodo de la Proconsul a făcut infarct. Care este starea artistului

GALERIE FOTO (5) Bodo

Solistul trupei Proconsul, Bodo a făcut mărturisiri șocante în cadrul emisiunii Vorbește lumea, difuzată pe Pro Tv. Cântărețul a dezvăluit că în urmă cu trei săptămâni a suferit un infarct miocardic.

Bodo, solistul trupei Proconsul a suferit un infarct miocardic

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea„, Bodo de la Proconsul a făcut dezvăluiri șocante despre starea sa de sănătate.

Conform acestuia, în urmă cu trei săptămâni artistul a suferit un infarct miocardic acut, ulterior fiind operat de urgență. Medicii i-au desfundat vasul și i-au montat trei stenturi.

În urma evenimentului, Bodo a declarat că în momentul de față, starea sa de sănătatea este stabilă și este fericit că s-a lăsat de fumat.

M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent„, a spus artistul.

Totodată, Bodo a mărturisit că nu și-a dat seama inițial că este vorba despre un infarct, primul simptom fiind asemănător refluxului gastric.

M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital”, a mai mărturisit cântărețul.

Bodo, dezvăluiri despre viața de familie

Bogdan Marin, în vârstă de 52 de ani este căsătorit cu Loredana Preda, în vârstă de 41 de ani, pe care a cunoscut-o după divorțul de fiica cea mare a fostului președinte al României Traian Băsescu.

Solistul a declarat că Dumnezeu este motivul pentru care el și soția sa au rămas uniți. Cei doi au împreună doi băieți, adoptați, în vârstă de 5 respectiv 6 ani, iar Bodo mai are un fiu de 28 de ani.

Cei doi soți au devenit părinții adoptivi pentru doi frațăi pe care i-au luat dintr-un centru de plasament, după o perioada de patru ani de cerințe și verificări în vederea procesului de adopție.

Dani și Filip, cei doi copiii ai solistului, sunt atrași de muzică și sunt prezenți la concertele tatălui lor ori de câte ori au ocazia.

În ceea ce privește legătura dintre Bodo și fiul său mai mare care este stabilit în America, acesta a precizat că este familist și țin legătura prin e-mail.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: