Redactia.ro
Home » Știri » Shiloh, fiica Angelinei și a lui Brad Pitt vrea să devină băiat

Shiloh, fiica Angelinei și a lui Brad Pitt vrea să devină băiat

GALERIE FOTO (6) Shiloh, fiica Angelinei și a lui Brad Pitt vrea să devină băiat

Shiloh a împlinit luni, pe 27 mai, vârsta de 13 ani. Micuța seamănă perfect cu tatăl ei, actorul Brad Pitt, și uimește de fiecare dată când apare în public, pentru stilul ei vestimentar, atipic pentru o adolescentă.

Shiloh a împlinit luni, pe 27 mai, vârsta de 13 ani. Micuța seamănă perfect cu tatăl ei, actorul Brad Pitt, și uimește de fiecare dată când apare în public, pentru stilul ei vestimentar, atipic pentru o adolescentă.

Micuța s-a născut în 2006 în Swakopmund, Namibia. Ea este fiica biologică cea mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt. Fetița a suferit mult de-a lungul aniilor. A crescut în atenția publicului și în lumina reflectoarelor, alături de frații ei mai mari adoptați.

Shiloh este cel mai controversat copil al cuplului Brangelina. Ea a atras atenția presei după ce a început să se îmbrace ca un băiețel. Micuța preferă încă de la vârsta de doi ani hainele băiețești, în locul rochițelor, vrea să fie tunsă doar scurt și preferă să stea în compania frațiilor ei și să se joace cu ei, nu cu surorile ei.

Citește și: Lucruri neștiute despre relația dintre Kate Middleton și Printul William. Ducele de Cambridge o trata ca pe o servitoare pe Kate

În ultimii ani, au tot apărut zvonuri că Shiloh vrea să fie băiat, și se pare că aceasta nu s-a râzgândit deloc în această privință, deși Brad și Angelina sperau să fie doar un moft trecător. Mai mult, Brad Pitt a declarat că fiica lor i-a rugat să nu-i mai spună Shiloh, ci John sau Peter.

Shiloh vrea să fie strigată John

„Shiloh vrea să fie strigată John. John sau Peter. Cred că este ceva legat de faza Peter Pan’, a declarat Brad în emisiunea lui Oprah,. „Așa că suntem nevoiți să-i spunem John. , dar nu mă lasă să termin și strigă: . Așa că mă conformez. ‘, a povestit Brad, spunând că micuța refuză să le răspundă dacă îi spun Shiloh.

Mai mult, Shiloh a fost cea mai afectată de divorțul părinților ei, iar tristețea se vede pe chipul ei. Pentru că Angelina și Brad nu s-au înțeles sub nicio formă în timpul divorțului, actrița i-a interzis fostului ei soț timp de 900 de zile să o vadă pe Shiloh, deși micuța e topită după tatăl ei și era cea mai atașată de acesta, cei doi având o relație specială, potrivit Radar Online.

Shiloh e cea mai afectată de divorțul părinților ei

Shiloh stătea la telefon până noaptea târziu cu tatăl ei și o implora pe Jolie să o lase să meargă să doarmă la tatăl ei, însă Angelina a fost de neînduplecat.

„Shiloh nu mai e deloc copilul vesel care era înainte de despărțirea dintre Brad și Angie. Nu înțelege de ce tatăl ei nu poate să sta cu ei și nu merge cu ei în excursiile la Disneyland’, a declarat o sursă pentur Radar Online.

Însă, probabil în curând va avea motive să zâmbească. Pentru că și-a câștigat dreptul în instanță, Brad și-a eliberat programul pe timpul verii pentru a sta cu cei șase copii și pentru a recupera timpul pierdut.

Citește și: Cum arătau 10 actori celebri în copilărie?! Îi recunoști?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: