Redactia.ro
Home » TV » Răzvan Fodor, un nou proiect la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

Răzvan Fodor, un nou proiect la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

Razvan Fodor, un nou proiect

Răzvan Fodor revine pe platourile de filmare. Artistul va prezentat cel de-al șaselea sezon an emisiunii Burlacul difuzată pe Antena1.

Se pare că prezentatorul este bun prieten cu cel care va fi burlac în show, menționând că își dorește cu orice preț să îi  găsească acestuia o soție.

Răzvan Fodor, un nou proiect la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

După ce a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express, Răzvan Fodor se întoarce în fața publicului cu un nou proiect.

Artistul va prezenta cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul” difuzată pe Antena 1. Conform acestuia, vrea cu orice preț să-și ajute prietenul să-și găsească jumătatea.

Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlac, să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a declarat Răzvan Fodor.

Cine va fi Burlacul sezonului șase

Conform unor surse, filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul” vor avea loc atât în țară, cât și în alte țări.

Răzvan Fodor a menționat că noul burlac este o persoană normală și care își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie.

Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a mai spus Răzvan Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: