Redactia.ro
Home » TV » Răzvan Fodor a lăsat PRO TV pentru Asia Express sezonul 3. Care a fost parcursul omului de televiziune

Răzvan Fodor a lăsat PRO TV pentru Asia Express sezonul 3. Care a fost parcursul omului de televiziune

GALERIE FOTO (9) Răzvan Fodor a lăsat PRO TV pentru Asia Express sezonul 3. Care a fost parcursul omului de televiziune

Răzvan Fodor a lăsat PRO TV pentru Asia Express sezonul 3. Care a fost parcursul omului de televiziune. Răzvan Fodor a pornit în cursa de la Asia Express.Alături de Sorin Bontea, cei doi vor parcurge Drumul Comorilor.

Răzvan Fodor a lăsat PRO TV pentru Asia Express sezonul 3. Care a fost parcursul omului de televiziune

Prezentatorul tv, Răzvan Fodor a moderat ani la rând show-ul culinar Masterchef, apoi a fost moderator al emisiunii Vorbește lumea, alături de Vica, Nadine și Sore. Dar, cu toate acestea, fanii îl cunosc de pe vremea când acesta era solistul trupei Krypton.

Vedeta va parcurge traseul Drumul Comorilor de la Asia Express alături de chef Sorin Bontea. Atmosfera din cadrul emisiunii va fi cu siguranță una pe placul telespectatorilor. Sorin Bontea a acceptat această provocare deoarece iubește să meargă în locuri noi, declarându-se pregătit pentru noua provocare. În cele din urmă, cei doi au pășit cu zâmbetul pe buze, cu o listă de dorințe pe care să le noteze și cu un nume atipic pentru echipa lor. Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, la Asia Express

Noi suntem reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă, reactoarele acelea care nu au mai fost folosite de prin 1992. Stând la poveşti cu Sorin înainte de plecare ne-am dat seama că numele ăsta ni se potriveşte perfect“, a dezvăluit Răzvan Fodor.

Eu n-am crezut că sunt bipolar, dar aici am început să ma întreb dacă nu cumva am această problemă. În 10 minute trec de la o stare la alta. Dacă nu găsim maşină, starea noastră se schimbă instant. Cum s-a oprit cineva la autostop, cum ne-am revenit. Cel mai tare e că după o zi ca asta, când în sfârşit găseşti unde să dormi, pui capul pe pernă şi la scurt timp încep cocoşii. Eu n-am mai întâlnit cocoşi ca aici. Cântă de la 2 dimineaţa până la ziuă“, a povestit chef Sorin Bontea.

Prezentatorul tv și-a găsit liniștea în brațele Irinei Fodor

Răzvan Fodor, în vârstă de 43 de ani, formează una dintre cele mai frumaose cupluri alături de Irina, soția sa. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună o fetiță, Diana.

Răzvan și Irina au o poveste de dragoste minunată. Vedeta povestea pe rețeaua sa de socializare că se aștepta ca relația dintre ei doi să nu aibă continuitate, dar spre surprinderea lui, Irina a rămas lângă el… de tot.

Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…”, a spus Răzvan.

De asemenea, puțini știu că Răzvan suferă de astm, iar soția sa se declară îngrijorată pentru soțul ei.

Citeste si:Curs valutar BNR 23 ianuarie 2020. Ce valori au astăzi euro, dolarul și lira sterlină

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: