Redactia.ro
Home » TV » Alex Abagiu și Radu la Asia Express: „Împreună o să ne descurcăm!”

Alex Abagiu și Radu la Asia Express: „Împreună o să ne descurcăm!”

GALERIE FOTO (4) Alex Abagiu și Radu la Asia Express

Alex Abagiu și Radu la Asia Express. Cei doi se regăsesc în tabara concurenților din sezonul 3 al deja celebrei emisiuni difuzate de Antena 1. Alături de alte echipe formate din vedete ori personalități din mediul online, Alex și Radu concurează pentru premiul cel mare.

Alex Abagiu și Radu la Asia Express: Împreună o să ne descurcăm”

Dacă pe Alex Abagiu toată lumea îl știe drept make-up artistul vedetelor, pe Radu mai puțini îl cunosc. Asta și pentru Radu Vlăduț nu este o vedetă TV și nici vreun influecer. Din interviurile date dinainte de competiție, am înțeles că acesta din urmă este bunul prieten al lui Alex Abagiu.

Chipurile, tocmai Radu a fost cel care l-a împins pe Alex să accepte intarea în această competiție televizată.

Cât despre relația dintre ei, Alex spune că prietenia lor a rezistat multor teste. ‘În viață oamenii se ceartă, se împacă, se bucură, se supără, râd, plâng că așa e cursul firesc. Iei asta și o multiplici de 100 de ori datorită condițiilor și a formatului și cam asta cred că o să fie viața în Asia Express, cu de toate. (râde). Din fericire îl cunosc bine pe Radu și am încredere că împreună o să ne descurcăm! Trebuie!’, a declarat Alex Abagiu despre Radu Vlăduț, partenerul său de la Asia Express.

Cine este Radu Vlăduț de la Asia Express

Nu se știu prea multe despre Radu Vlăduț, în afara faptului că are frumoasă relație de prietenie cu make-up artistul Alex Abagiu. Radu poate fi găsit pe Instagram sub denumirea de @raduno, acolo unde se autointitulează „regele selfie-urilor”. Comunitatea lui, însă, e una strânsă, de doar – 1000 de persoane. Cel mai probabil, odată cu competiția, Radu va fi o prezență mult mai populară pe rețelele de socializare decât până acum.

Citește și Cine este Ștefania de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața este iubita lui Speak

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: