Redactia.ro
Home » TV » Cine este Ștefania de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața este iubita lui Speak

Cine este Ștefania de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața este iubita lui Speak

GALERIE FOTO (13) Cine este Ștefania de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața este iubita lui Speak

Cine este Ștefania de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața este iubita lui Speak. Ștefania și Speaj au acceptat provocarea emisiunii Asia Express, de la Antena 1. Cei doi se vor lupta pentru a câștiga marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Cine este Ștefania de la Asia Express sezonul 3. Cântăreața este iubita lui Speak

Cristina Ștefania este iubita îndrăgitului cântăreț, Speak.Aceasta a fost dansatoare și a apărut în videoclipurile mai multor vedete din România, precum Inna. Recent, Ștefania s-a lansat și în muzică și chiar are succes, ultima melodie a sa a fost pe locul întâi în topul preferințelor.

Pieasa „Aleg să te iert”, a fost locul 1 în Trendigul de pe Youtube timp de câteva zile, iar piesa lansată de iubitul său a reușit să atingă locul trei în același timp.

Frumoasă bruneta are un succes enorm și în mediul online, fiind apreciată pe rețelele de socializare. Iubita lui Speak s-a născut în Galați, unde a studiat Liceul de artă Dimitrie Cuclin, loc unde s-a îndrăgostit de muzică și dans. Singură la părinți, aceasta a fost un copil alintat și posesiv.

Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara artista.

Speak și Ștefania, împreună la Asia Express

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc au pornit împreună pe Drumul COmorilor, de la Asia Express. Emisiunea este filmată în Filipine și Taiwan.

Asia Express înseamnă o mare încercare, dar și o super provocare. Sunt convinsă că vom avea nervii întinși la maximum. Eu, spre deosebire de Ștefan, sunt foarte nerăbdătoare să înceapă cursa, dar cred nu știu încă în ce mă bag. Ce mă sperie în momentul de față e faptul că voi fi ruptă de casă o perioadă și mi-e groază când mă gândesc că nu o să mănânc când am eu chef…și eu am chef non-stop de mâncare. Aaaa, și partea cu lipsa de somn va fi destul de complicată dar… să înceeeeaapă Asia Express!”, spune și Ștefania.

Citeste si:Asia Express: Speak ia parte la sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1. Concurentul participă alături de iubita lui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: