Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Măruță, la munca de jos. Avem imagini

Cătălin Măruță, la munca de jos. Avem imagini

GALERIE FOTO (2)

Cătălin Măruță a acceptat să intre în pielea concurenților de la Fermă, pentru câteva ore. Greu e la muncă de jos, însă vedeta TV pare că a reușit să facă față provocărilor.

Cătălin Măruță, pus la treabă de Mihaela Rădulescu

Pentru a afla despre ce este vorba cu adevărat în show, Mihaela Rădulescu i-a dat două provocări.

Prima probă a fost ruleta rusească cu ouă și a doua a fost o probă de forță.

Unde se filmează Ferma

Filmările au loc în Cocani, județul Dâmbovița, într-o fermă din mijlocul pădurii. Mai mult, în același loc s-a filmat și primul sezon, prezentat de Iulia Vântur. Legenda spune că aici, în urma cu un secol, se ascundea un haiduc, pe nume Nită Lemnaru. Acesta și-a construit o gospodărie împreună cu soția lui, dar proprietatea a fost luata în posesia statului și transformata într-un ocol silvic. Până la urma, ferma a fost retrocedata urmașilor lui Nită, dar, din păcate, construcția s-a degradata odată cu timpul.

Cine participă în acest sezon la Ferma. Orășeni vs Săteni

Cei 8 săteni care intră în luptă și speră să facă față provocărilor sunt: Andrei Stoica, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, George Burcea, Octavian Ciovică, Ana Maria Ababei și Anisia Gafton.

„Sunt un om care se adaptează repede în orice situație și asta datorită tuturor experiențelor prin care am trecut până la 32 de ani. Târziu am înțeles că până nu treci tu prin x situație, nu știi cum e. Iar când am început să experimentez, am înțeles că viața nu-i decât despre a avea. Ci despre drumul prin care poți obține ceva ce-ți dorești din toată inima. Știu să fac orice fel de mâncare, chiar și sarmale sau cozonaci, să fac curățenie, să mult vaca, oile, să construiesc sau să dărâm. Practic, sunt omul bun la toate”, a spus George Burcea.

Din echipa orășenilor fac parte: Elena Chiriac, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Anda Adam, Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.
Și în acest sezon premiul cel mare râvnit de toți concurenții este de 50.000 euro. Noutatea din acest an o reprezintă un show exclusiv online, pe PRO TV PLUS: Ferma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: