Redactia.ro
Home » Știri » Reclamația haioasă a unui client care a comandat pizza. Ce mesaj a trimis bărbatul firmei care a livrat mâncarea

Reclamația haioasă a unui client care a comandat pizza. Ce mesaj a trimis bărbatul firmei care a livrat mâncarea

GALERIE FOTO (2) Reclamația haioasă a unui client care a comandat pizza

Un client care a comandat pizza a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare după ce a trimis un mesaj firmei care a livrat mâncarea. Ce-a putut să facă bărbatul este de-a dreptul hilar. Mesajul dintre acesta și reprezentanții firmei a fost postat pe Facebook stârnind reacții amuzante din partea internauților.

Reclamația haioasă a unui client care a comandat pizza. Ce mesaj a trimis bărbatul firmei care a livrat mâncarea

Pe rețelele de socializare, unii oameni pot crea momente haioase în momentul în care se confruntă cu situații ciudate am putea spune.

De această, dată un bărbat a declanșat hohote de râs în momentul în care povestea lui a fost dezvăluită. După ce și-a comandat pizza într-o seară, bărbatul a fost cu adevărat surprins când a desfăcut cutia cu mâncare și a observat că nu a primit ceea ce a comandat.

Enervat a decis să facă reclamație la firma care a livrat pizza. Acesta a explicat foarte simplu că nu a primit ceea ce dorise. „Bună seara. Aș dori să fac o reclamație. Am primit o pizza doar blat, fără nimic pe ea”.

Probabil ocupați, reprezentații firmei nu au răspuns imediat, iar după o oră, aceștia i-au cerut bărbatului să facă o fotografie cu pizza, pentru a vedea care a fost problema, după care să rezolve situația. Totul a fost normal, până când clientul le-a răspuns la mesaj.

Răspunsul clientului este de milioane

După câteva minute, reprezentanții firmei au primit un mesaj cu adevărat surprinzător. Se pare că nu a existat nicio problemă cu pizza. De fapt, bărbatul a desfăcut pizza invers, moment în care a descoperit că era doar blatul, fără ingredientele dorite.„S-a rezolvat, am desfăcut invers pizza”, a fost răspunsul bărbatului.

Cel mai probabil, văzând că nimeni nu-i răspunde la mesaj, bărbatul a întors pizza pe toate părțile, moment în care a realizat că a ținut cutia invers și că pizza era exact așa cum o comandase.

Ingredientele nu au dispărut absolut deloc, ci el a deschis-o cu blatul în sus. După ce imaginea cu mesajul a fost făcută publică, aceasta a stârnit hohote de râs fiind intens comentată și distribuită. Se pare că sunt și momente în care oamenii te pot surprinde, de această dată plăcut, pentru că deznodământul a fost unul extrem de comic.

Mesaj pizza blat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: