Redactia.ro
Home » Știri » Întâmplare amuzantă într-o benzinărie din Marea Britanie. Un bătrân a confundat dezinfectantul cu dozatorul de suc

Întâmplare amuzantă într-o benzinărie din Marea Britanie. Un bătrân a confundat dezinfectantul cu dozatorul de suc

GALERIE FOTO (2) Întâmplare amuzantă într-o benzinărie din Marea Britanie

Moment amuzant la o benzinărie din Marea Britanie. Un bărbat în vârstă conștiincios a vrut să-și igienizeze mâinile cu dezinfectant, dar nu a nimerit recipientul cu soluția specială, ci dozatorul cu suc carbogazos.

Întregul moment a fost surprins de camerele de surpaveghere din interiorul benzinăriei, care a devenit ulterior viral pe rețelele de socializare.

Întâmplare amuzantă într-o benzinărie din Marea Britanie. Un bătrân a confundat dezinfectantul cu dozatorul de suc

Un bărbat în vârstă a creat un moment de-a dreptul haios după ce a încercat să respecte conștiincios măsurile de precauție împotriva coronavirusului.

Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere montate în interiorul benzinăriei când încerca să își igienizeze mâinile cu dezinfectant, doar că, în loc să folosească soluția specială, a nimerit dozatorul de suc.

Imaginile cu bărbatul au ajuns pe rețelele de socializare, iar mulți internauți l-au apreciat, susținând că acesta se numără printre puținele persoane care respectă regulile de igienizare împotriva noului coronavirus.

Doi bătrâni s-au revăzut după 101 zile de carantină

Deși unele situații au creat amuzamentul celor din jur, în perioada de pandemie au avut loc și unele situații emoționante. Un exemplu este povestea emoționantă a doi soți din Italia care a făcut înconjurul lumii după ce s-au revăzut după 100 de zile, fiind despărțiți din cauza coronavirusului.

Timp de 70 de ani, Guido, în vârstă de 100 de ani și Maria, 93 de ani nu au fost despărțiți niciodată. Cei doi au fost nevoiți să se despartă din cauza crizei medicală, stând departe unul de celălalt timp de 100 de zile.

Scenele revederii ale celor doi soți au avut loc în orașul Castano Primo din Milano, fiind filmate și postate pe rețelele de socializare.

Astfel, povestea lor de dragoste a devenit cunoscută de o lume întreagă.„Nu ne vom lăsa niciodată unul pe celălalt”, au spus cei doi bătrâni, după ce s-au revăzut și s-au îmbrățișat.

Fizioterapeutul Diegp Colombo, martorul revederii dintre cei doi a fost cel care a publicat povestea lui Guido și a Mariei.

Intalnire emotionanta intre doi soti

La masă, Guido a luat-o de mână și i-a șoptit „nu ne vom despărți niciodată acum”. Și-a șters ochii și apoi i-a mângâiat obrazul cu acea intimitate familiară construită, cărămidă după cărămidă, în decenii de apropiere. Ea a coborât masca de protecție pe care o purta și s-a produs micul miracol care se poate vedea în foografie: soția a încins ușor gâtul lui Guido cu mâna, s-a aplecat în direcția lui și a aplecat capul, așezându-l lângă obrazului ei, abandonându-se în îmbrățișarea lui și plângând în tăcere”, a scris fizioterapeutul, emoționat vizibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: