Redactia.ro
Home » Știri » Ce soție frumoasă are George Țucudean! Ana are doi copii și arată senzațional

Ce soție frumoasă are George Țucudean! Ana are doi copii și arată senzațional

GALERIE FOTO (3)

Lumea fotbalului este cunoscută nu doar pentru numele mari și legendele pe cale le oferă, dar și pentru femeile frumoase din viață sportivilor. Așa este și Ana Maria Țucudean, femeia care i-a cucerit inima lui George Țucudean, fost fotbalist la Dinamo și CFR Cluj.

Povestea frumoasă de dragoste dintre George și Ana Țucudean a început în 2010, însă aceștia s-au căsătorit abia în 2017, la Arad. Până la nuntă, cei doi au devenit părinții a doi copii, astfel că, aceștia au fost nevoiți să își pună pirostriile și să oficializeze relația.

Problemele de sănătate l-au făcut pe George să renunțe

Din păcate, vestea că moștenește aceeași boală ca tatăl său, fostul fotbalist Marius Țucudean, nu a făcut altceva decât să tragă un semnal de alarmă pentru George. Acesta suferea de sindromul Wolff-Parkinson-White, o anomalie congenitală gravă care afectează activitatea cardiacă sau mai exact inima. Țucudean a fost deja operat de doua ori, însă, din păcate, a fost nevoit să se retragă din fotbal.

Cați bani are George Țucudean

Chiar dacă stă foarte bine din punct de vedere financiar, George Țucudean și-a dorit de mic să fie fotbalist și să joace alături de nume mari. În plus, talentul acestuia a fost remarcat de la bun început, astfel că, fotbalistul a activat la echipe precum UTA Arad, Dinamo București, CFR Cluj și Viitorul Constanța.

 

În 2013 juca pentru Standard Liege din Belgia, însă din păcate acesta nu a reușit să se impună la echipă, fiind nevoit să plece destul de repede. În sezonul 2017-2018, George Țucudean a fost desemnat cel mai bun marcator al sezonului, cu nu mai puțin de 15 goluri marcate. George Țucudean va moșteni averea bunicului său, în valoare de aproximativ 35 de milioane de euro, bani câștigați din vânzare de mobilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: