Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, probă în fața lui Alex Bodi. Gestul la care nimeni nu se aștepta

Bianca Drăgușanu, probă în fața lui Alex Bodi. Gestul la care nimeni nu se aștepta

Bianca Dragusanu si Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a dat proba de foc, în weekend, alături de iubitul ei, Alex Bodi și câțiva invitați la ei acasă. Fosta asisentă TV a fost nevoită să își demonstreze talentul culinar.

Bianca Drăgușanu, gospodină desăvârșită

Bianca Drăgușanu a fost nevoită să stea în bucătărie în acest weekend. Fosta asistentă TV a avut câțiva invitați, pentru care a trebuit să…curețe cartofi. ”Să mai spuneți de mine că nu-s gospodină”, a zis Bianca, uitându-se lung la Alex Bodi, care butona telefonul, tolănit pe un fotoliu, la o discuție cu un amic, informează Cancan.ro.

Bianca i-a atras atenția lui Alex Bodi

Probabil din dorința de a-i fi observat gestul de a găti, Bianca s-a uitat la Alex Bodi, râzând: ”Uite șefu cum stă”. În schimb, acesta a început să-i căute o dedicație pe telefon, ceva cu iubire, și a găsit-o. A dat drumul la muzică, spre bucuria Biancăi. Diva a început să danseze, cu cuțitul în mână, și să zâmbească, spre bucuria lui Alex, care dansa și el maneaua cât îl țineau…mâinile.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut prima apariție televizată după ce au apărut informații potrivit cărora vedeta a fost crunt bătută și torturată timp de 5 ore de acesta. Cei doi nu oferit detalii despre subiect și au evitat un răspuns.

Bianca Drăgușanu refuză să recunoască bătaia

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut pentru prima oară la televizor, în emisiunea ”La Măruță”, după ce au apărut imagini și informații potrivit cărora fosta asistenta TV a luat o bătaie cruntă de la partner. Dacă ne așteptam să facă lumină în acest caz, cei doi au refuzat să răspundă.

Eu sunt purtătorul lui de cuvânt și nu vrea să spună nimic. Nu vreau să vorbesc despre asta că se speculează prea mult. Nu mă interesează ce a văzut lumea, dacă suntem aici, înseamnă că suntem bine„, a spus Bianca Drăgușanu.

Vizibil deranjat de întrebări, dar afișând un zâmbet larg, Alex Bodi a adăugat: „De față cu lumea, ea este șeful. Suntem foarte bine. Nu am voie să comentez.”

De curând au apărut imagini potrivit cărora vedeta TV a fost torturată timp de 5 ore de către fostul ei soț, cu care alesese să se împace acum puțin timp. În urma altercației, Bianca Drăgușanu s-a ales cu răni grave, care îi pun viața în pericol. Bianca Drăgușanu a apărut cu fața tumefiată, un ochi vânăt și de-abia se ținea pe picioare. După câteva ore de silenzio stampa, Bianca Drăgușanu revine în forță pe rețelele de socializare, unde a postat două fotografii cu o domnișoară despre care spune că este „prostituata de Londra”. În plus, în fotografiile postate se vede și o parte din brațele lui Alex Bodi, semn că acesta ar avea o amantă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: