Redactia.ro
Home » Sport » Gestul Adelinei Chivu de ziua de naștere a soțului său! Ce decizie a luat după 12 ani de mariaj

Gestul Adelinei Chivu de ziua de naștere a soțului său! Ce decizie a luat după 12 ani de mariaj

GALERIE FOTO (2) Adelina Chivu și Cristi Chivu

Cristi Chivu, unul dintre cei mai buni fotbaliști din România, a împlinit vâsrta de 40 de ani. Soția sa, Adelina Chivu i-a pregătit cea mai frumoasă surpriză. Pe lângă un tort delicios cu un mesaj puternic și emoționant, aceasta a mai pregătit ceva, care va rămâne permanent în viața ei. 

Cristi Chivu, impresionat de supriza soției sale

Adelian și soțul ei, Cristi Chivu se află acum în Italia, unde fostul fotbalist pregătește echipa U18 a lui Inter. Cei doi au sărbătorit modest, Adelina pregătindu-i un tort delicios pentru a sărbători aniversarea acestuia.


Pe tort, aceasta a scris în limba italiana ”La mulți ani, Cristi!”, iar la descrierea fotografiei postate pe Instagram aceasta a scris ”Ca un vin bun, devii mai bun cu trecerea timpului!”.

Dar asta nu este tot! Adelina Chivu a postat la InstaStory un videoclip în care arată cum s-a tatuat pe încheietura mâinii stângi inițiala numelei soțului ei. Gestul făcut de aceasta l-a impresionat pe fostul fotbalist.

Adelina Chivu tatuaj
Adelina Chivu și-a tatuaj initiala sotului

Ce face acum Cristi Chivu

Cristi Chivu s-a retras din fotbal în 2014, de la Inter Milano, formație în care e voluta timp de 7 ani și alături de care Liga Campionilor, Campionatul Mondial al Cluburilor, trei Cupe ale Italiei și două Supercupe. Înainte de transferul la Inter, pentru 16 milioane de euro, Chivu s-a făcut remarcat la Ajax (1999-2003) și AS Roma (2003-2007).

În România, fostul fundaș a evoluat pentru CSM Reșița și Universitatea Craiova. Alături de naționala României, Chivu a evoluat în 66 de partide, a înscris două goluri și a participat la Campionatele Europene din 2000 și 2008.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: