Redactia.ro
Home » Monden » Karmen Simionescu, luptă grea cu celebritatea: ”Mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt!”

Karmen Simionescu, luptă grea cu celebritatea: ”Mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt!”

Karmen Simionescu

Karmen Simionescu a dezvăluit fanilor ce povară a trebuit să poarte de-a lungul timpului pentru că provine dintr-o familie celebră. Copilăria ei a fost marcată de anumite răutați, care au făcut-o uneori să simtă nevoia de a nu mai ști lumea cine este. 

Povara celebrității

A fi celebru nu este ușor. O spune fata lui Adi Minune, Karmen Simionescu care încă de când a fost copil a trebuit să dea piept cu anumite răutăți pentru că provenea dintr-o familie consacrată. Artista a spus fanilor că pe lângă laudele pe care le-a primit de la oamenii din jur a simțit și invidie. Totodată, s-a confruntat și cu rasismul sau anumite etichete pentru că are un tată faimos.

Karmen Simionescu a precizat că în adolescență și-ar fi dorit ca lumea să nu știe cine este.

”M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii!

A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”, a declarat ea.

”M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii!

A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”, a declarat ea.

Karmen, complexată de forma urechilor ei

Karmen a mai spus fanilor că este complexată de forma urechilor pe care le are.

”Dacă aș avea nevoie, pentru că noi femeile dacă avem un complex grav. Urechile sunt cam mari, așa mi se pare mie, mai ales când îmi prind părul sus. Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă”a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: