Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a fost denunțat de fosta soție. Ce acuzații i-a adus femeia

Alex Bodi a fost denunțat de fosta soție. Ce acuzații i-a adus femeia

GALERIE FOTO (2) Alex Bodi a fost denunțat de fosta soție

Noi detalii ies la iveală în cazul lui Alex Bodi. Se pare că afaceristul a fost denunțat de fosta soție procurorilor DIICOT. Silvia Iulia Sălăgean a adus acuzații grave la adresa acestuia.

Alex Bodi a fost denunțat de fosta soție

Alex Bodi a fost denunțat de fosta soție. Nu este vorba despre Bianca Drăgușanu, ci la Silvia Iulia Sălăgean, femeia cu care afaceristul are o fetiță. Potrivit spynews.ro, femeia i-a adus acuzații grave fostului ei soț în luna septembrie a acestui an.

Silvia Iulia Sălăgean le-a dezvăluit procurorilor DIICOT că în perioada 2014-2016 a practicat prostituția în anumite cluburi din Germania, Frankfurt și Berlin. Aceasta a explicat că a ajuns acolo prin intermediul fostului ei soț, Alex Bodi.

De asemenea, fosta soție a afaceristului a mai declarat că acesta o trăgea la răspundere, pe motiv că nu ar produce suma suficientă din prostituție. La rândul său, Iulia îi explica de fiecare dată că se simte presată de cuvintele lui și că nu mai suportă din punct de vedere psihic acest tip de ”tratament”!

În documentul în care se cere arestarea preventivă a lui Alex Bodi, procurorii DIICOT Craiova au demonstrat că în anul 2014 Alex Bodi a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, temutul interlop Adrian Tîmplaru.

Potrivit spynews.ro, nu numai fosta lui soție l-a dat în gât, ci și o românca care practica prostituția la Hamburg în 2015. Potrivit acesteia, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu primea o sumă imensă de bani din prestațiile acestei femei.

Anunțul DIICOT după ce Alex Bodi a fost reținut

Vestea că Alex Bodi a fost săltat de mascați a venit chiar de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism ( DIICOT). Aceștia au transmis printr-un comunicat oficial de presă ceea ce s-a întâmplat miercuri dimineață în mai multe zone din țară.

”La data de 11.11.2020, procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea. Cauza vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: