Redactia.ro
Home » Homepage » Este oficial! Alex Bodi rămâne după gratii 29 de zile

Este oficial! Alex Bodi rămâne după gratii 29 de zile

Alex Bodi rămâne după gratii 29 de zile

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au luat hotărârea! Alex Bodi rămâne după gratii 29 de zile, iar împreună cu el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați. 

Alex Bodi rămâne după gratii 29 de zile

Alex Bodi și toți ceilalți membrii reținuți au fost duși din nou în arest la sediul IPJ pentru o perioadă de 29 de zile. Potrivit spynews.ro, în fața tribunalului, familiile și prietenii celor reținuți au așteptat cu bagaje, paturi și sacoșe pregătite pentru următoarea perioadă.

Avocatul afaceristului Alex Bodi a fost de văzut de reporteri fiind trist, dezamăgit de decizia luată de către judecător. Acesta a refuzat să dea oricefel de declarație.

Afaceristul este implicat într-o grupare de proxenetism

Miercuri dimineața, afaceristul Alex Bodi a fost săltat de către mascați din propria locuință, fiind suspect de proxenetism. După 24 de ore petrecute sub arest preventiv la sediul IPJ Dolj, acesta a fost eliberat. La plecare, afaceristul a refuzat să dea declarații despre situația în care a fost implicat.

Potrivit spynews.ro, Alex Bodi a ieșit fără cătușe din tribunal. Însă nici bine nu a fost eliberat, că judecătorii au decis să fie arestat pentru 29 de zile. Imediat după decizie, Alex Bodi și ceilalți membri reținuți au fost scoși prin spate și încătușați.

Alex Bodi nu a fost la prima abatere

Alex Bodi nu se lasă de prostii. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai fost implicat într-o astfel de rețea de proxenetism. În urmă cu câțiva ani, acesta a apărut într-un dosar de proxenetism din Dej. De asemenea și în propunerea de arestare emisă de Parchetul Judecătoriei Dej a apărut numele lui.

Propunerea de arestare preventivă din dosarul din Dej de atunci arăta astfel:

”În final, pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui P. C., dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (fostul soț al Biancăi Drăgușanu) în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ ***. Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către *** suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ *** (numărul de înmatriculare a autoturismului P.C, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolss Royce DJ ***”, arată foaiatransilvana.ro, citat de clujust.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: