Redactia.ro
Home » Știri » Alex Bodi a fost adus în cătușe la tribunal. Detaliul surprins de paparazzi FOTO

Alex Bodi a fost adus în cătușe la tribunal. Detaliul surprins de paparazzi FOTO

După ce miercuri dimineață, Alex Bodi a fost ridicat de procurorii DIICOT chiar din vila sa luxoasă, acuzat fiind de proxenetism și trafic de persoane, joi a fost adus la tribunal cu mâinile încătușate. Acesta era îmbrăcat tot la patru ace, în același costum gri. Totodată, alături de el mai era încătușată și o altă persoană.

Alex Bodi, cu mâinile încătușate

În timp ce Bianca Drăgușanu se distrează în Dubai, Alex Bodi trece prin momente dificile. Fostul ei partener de viață a fost, miercuri dimineață, săltat de mascați de acasă, pentru că este acuzat de proxenetism și trafic de persoane. Joi, paparazzi l-au fotografita cu mâinile încătușate pentru a fi dus la tribunal. Alături de el, un al bărbat mai purta cătușe pe mână.

Cu toate că a fost fotografiat într-o ipostază deloc plăcută pentru el, Bodi are grijă să arate impecabil. A fost surprins îmbrăcat la patru ace, cu același costum gri, informează spynews.

SUPEREXCLUSIVITATE. Imagini șocante cu Alex Bodi! A fost adus în cătușe la tribunal! / VIDEO

Sursă foto: Spynews

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile în ziua arestării lui Alex Bodi. Acestea au făcut descinderi în toată țara și așa au descoperit și grupul infracțional din care făcea parte și Alex Bodi.

Grupul acționa în mediu online. Aici aborda fete prin metoda Lover Boy și ulterior le obliga să se prostitueze în cluburile din țară, dar și din afară. De multe ori fetele erau supuse violurilor și violențelor. Multe dintre acestea erau minore.

”În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. Persoanele care le-au preluat au primit și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.

Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea nor corecții fizice. În acest caz, pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție”, potrivit DIICOT.

Marcel Vela, avertisment pentru interlopi

Marcel Vela a lansat un avertisment pentru interlopi după descinderile de miercuri dimineață. Ministrul MAI a precizat că nu se tolerează infracționalitatea. Peste 400 de persoane de persoane au fost duse la audieri, în aceeași zi în care a fost dus și fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Așa cum ați văzut ieri, am avut ziua Z în combaterea infracționalității. Am executat 619 acțiuni, dintre care 489 de percheziții și 130 de descinderi. Așadar, există toleranță 0 față de infracționalitate. Precizez că MAI execută toate misiunile care țin de organizarea alegerilor și de tot ceea ce avem în competență cu privire la verificarea respectării măsurilor de securitate și siguranță sanitară. 

În urma activităților de ieri, au fost conduse la audieri 465 de persoane. Au fost reținute în arest, pentru 24 de ore, 98 de persoane și plasate sub control judiciar 27 de persoane. Au fost prinse și introduse în penitenciar 19 persoane care aveau mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat de arestare preventivă sau mandate europene de arest”, a spus Marcel Vela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: