Redactia.ro
Home » Monden » Cum încearcă Bianca Drăgușanu să-l dea uitării pe Alex Bodi. Blondina, pusă pe distracție în Dubai

Cum încearcă Bianca Drăgușanu să-l dea uitării pe Alex Bodi. Blondina, pusă pe distracție în Dubai

Decizie de ultimă oră după ce a fost acuzată că și-a părăsit fiica

Biancăi Drăgușanu pare să îi facă bine despărțirea de Alex Bodi. Pe rețelele de socializare apare cum petrece timp pe cinste alături de Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor. Și nu oriunde, ci în Dubai.

Cum petrece Bianca Drăgușanu despărțirea de Alex Bodi

Blondina se distrează pe cinste după despărțirea controversată de Alex Bodi. Pe rețelele de socializare Bianca postează tot mai multe fotografii din Dubai. Acolo este îi este alături Ramona Gabior, sora Monicăi Gabor. Înainte ca Alex Bodi să fie ridicat de procurorii DIICOT, acuzat fiind de proxenetism, Bianca Drăgușanu a făcut câteva declarații.

Blodina a spus că pregătește surprize fanilor și că…viața ei capată culori. Este, de asemenea, recunoscătoare pentru mesajele frumoase pe care le primește.

”Vreau să vă mulțumesc din toată inima mea pentru toate mesajele frumoase pe care mi le dați în fiecare zi și că sunteți atât de aproape de mine. Stați în continuare cu ochii pe mine, pentru că vă pregătesc surprize. Viața mea capătă culori minunate, e din ce în ce mai frumoasă. Sunt foarte fericită pentru toate mesajele pe care le primesc și pentru toată susținerea pe care o am din partea voastră”, a spus Bianca Drăgușanu, cu doar o zi înainte ca fostul soț să fie săltat de DIICOT.

Mascații au dat buzna în vila lui Alex Bodi

Dacă Bianca Drăgușanu sărbătorește, Alex Bodi suferă. În dimineața zilei de miercuri mascații au pătruns în vila așa zisului om de afaceri pentru a-l ridica, acuzat fiind de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. Atât el, dar și  restul persoanelor implicate și reținute de poliție au fost conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova în vederea audierii.  Este vorba despre 18 persoane conduse la audieri.

Acestea abordau fete din mediul online care se ocupau cu prostituția, concret, prin metoda ”Lover Boy”. După ce începeau relații cu victimile le obligau să se prostitueze în cluburi. Ba chiar le violau și le vândeau altor proxeneți.

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile.

S-a aflat! Ce face, de fapt, Bianca Drăgușanu în Dubai și cu cine se petrece după despărțirea de Alex Bodi. Detalii bombă - IMPACT

 

Un detaliu important suprins în fața casei lui Alex Bodi

După ce a fost ridicat de proxenet, paparazzi au suprins un detaliu important în fața porții lui Alex Bodi. Mai exact, un buchet de trandafiri roz, lângă tomberon.

Modul în care opera gruparea infracțională

”În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. Persoanele care le-au preluat au primit și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.

Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea nor corecții fizice. În acest caz, pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție”, potrivit DIICOT.