Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut la poarta lui Alex Bodi după ce a fost săltat de procurorii DIICOT? FOTO

Ce a apărut la poarta lui Alex Bodi după ce a fost săltat de procurorii DIICOT? FOTO

GALERIE FOTO (3)

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a fost săltat de procurorii DIICOT după ce ar fi fost suspectat că e implicat într-o rețea de proxenetism. Imediat după ce afaceristul a fost luat la secție, la poarta casei lui a rămas un lucru care a dat de gândit. 

Ce a rămas în urma mascaților, după ce afaceristul a fost săltat de la domiciliu

La scurt timp după ce Alex Bodi a fost săltat de procurori, echipa spynews.ro, a surprins un detaliu surprinzător în fața casei acestuia. În imaginile făcute publice se sursă, se poate observa un buchet de fori roz, intact, lăsat lângă coșul de gunoi.

Alex Bodi a fost săltat de procurori

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, ghinionul se ține scai de Alex Bodi. Afaceristul a fost săltat în această dimineață de procurorii DIICOT, fiind implicat într-o grupare de proxenetism.

Persoanele care au fost implicate în dosarul respectiv recoltau diverse fete care practicau prostituția în mediul online, mai exact, pe rețelele de socializare. Interlopii ar fi racolat fete prin metoda LoverBoy, pe care mai apoi le puneau să se prostitueze în cluburi de noapte. Unele ajungeau să fie violate, altele ajungeau să fie vândute.

Modul în care opera gruparea infracțională

”În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. Persoanele care le-au preluat au primit și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.

Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea unor corecții fizice. În acest caz, pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție.

O mare parte din sumele de bani obținute astfel de către membrii grupării ajungeau la liderul acesteia care, ulterior, le-a investit în diverse imobile din țară și din străinătate. Liderul grupării obișnuia să perceapă victimelor taxe de protecție pentru desfășurarea unor activități licite/ilicite, „locotenenții săi” recurgând, deseori, la șantaj pentru colectarea acestora. Taxele erau colectate cu ocazia unor petreceri organizate de către acesta.”, au precizat procurorii DIICOT.